TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Researcher till nystartade Ada Digital

TNGs nystartade dotterbolag Ada Digital söker fler researchers! Som Talent Agent rekryterar du digitala specialister.

Vi behöver bli fler rekryterare i vårt härliga team! På Ada Digital får du rekrytera framtidens digitala specialister och ledare. Som Talent Agent är du ansvarig för inflödet av våra kandidater. Du är aktiv i våra digitala kandidatkanaler, paketerar våra kunders arbetsgivarerbjudande och säkerställer en fantastisk kandidatupplevelse!

Ada Digital är ett nystartat dotterbolag till TNG. Vi utmanar oss själva och branschen i att tänka på ett annat sätt för att lyckas möta morgondagens behov av digital kompetens. Är du en person som vågar pröva det oprövade? Ser du smarta lösningar där andra fastnar vid problem? Då är det dig vi vill ha med oss!

VI ERBJUDER DIG

6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Talent Agent är du navet på hela Ada Digital! Du arbetar nära Talent Business Partners och dina arbetsuppgifter omfattar:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av ett härligt team om 9 personer. Vi sitter i kontorslandskap i centrala Stockholm och delar många glädjeämnen med våra kollegor. Hos oss är det kort sträcka från idé till genomförande och en genomgående positiv energi.

MER OM DIG

Ada Digital är inspirerade av Ada Lovelace – världens första programmerare. Hon var begåvad, motiverad och tänkte på ett annorlunda sätt än övriga samtida matematiker gjorde. Vi ser gärna att du är en Ada också! Du behöver inte vara matematiker men det är viktigt att du är digital och vill utvecklas vidare inom rekrytering. Det viktigaste är dock att du, liksom Ada, är orädd att testa nya vägar för att nå bättre resultat. Eftersom du ofta kommer köra fast – det gör man när man rekryterar utmanande specialistroller – så är det av största vikt att du har en lösningsorienterad läggning och en positiv grundinställning.

Alla lediga jobb