TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare till Folkfilter med fokus på relation

Account Manager till Folkfilter i Sverige. Vi söker dig som är bosatt i Stockholm och brinner för relationsskapande affärer.

Trivs du i en relationsbyggande roll i ett växande företag med inriktning på att förbättra människors inomhusmiljö? Drivs du av att arbeta självständigt och nätverka mot privatpersoner? Här kommer du till en öppen och flexibel arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas. Är det dig vi söker, skicka in din ansökan till oss!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till en arbetsplats där cheferna är måna om sina anställda och visar stort engagemang. Här får du möjlighet till personliga utveckling och vara med och påverka arbetsplatsen, affärsutvecklingen och interna rutiner.  På Folkfilter ges du möjligheten till att styra din arbetstid och påverka din slutlön. 

Flextid
Flextid
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänstebil
Tjänstebil
Löne&shyutveckling
Löne­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Sammanfattningsvis kommer du i din roll ansvara och bibehålla kontakten med dina kunder och leverera ett värde som positivt påverkar människors hälsa och inomhusklimat.  

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en heltidstjänst där arbetsplatsen är placerad i Norsborg. Arbetet innebär i viss mån kundmöten på kvällar och helger samt resor till södra delen av Sverige, vilket medför flexibla arbetstider. Det är meriterat att du komma från södra delen av Sverige. 

Rollen innefattar en grundlön med en provision utan tak, detta innebär stor möjlighet till att kunna påverka sin slutlön. 

Folkfilter har ett gediget introduktionsutbildning där du som anställd får all information och verktyg för att på bästa sätt ha möjlighet att lyckas och komma in i din nya roll. På kontoret arbetar även en till säljare som du kommer att arbeta nära med och som kommer att finnas som stöd.

 

VEM ÄR DU?

 • Vi söker dig som har tidigare telefonvana och brinner för mötet med människor. Du är resultatinriktad, trivs att arbeta självständig och motiveras av att skapa affärer och samarbeten.

• Som Account Manager ligger fokus på att du är energisk, serviceinriktad och vill leverera ett värde för människor. I detta fall frisk luft i inomhusklimatet. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning, men inget krav. 

• För den här rollen är det ett krav att du talar och skriver på svenska och har B-körkort. Du bör även ha datorvana då du kommer att arbeta i ett CRM system, Word och Excel

Alla lediga jobb