TNG
Researcher till TNG

Researcher till TNG

För dig som jobbat med research och/eller sourcing inom rekrytering, och som vill vara med och driva utveckling på TNG.

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-12
6 v semester 6 v semester
Ny Teknik Ny Teknik
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Sinisa Strbac
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sinisa Strbac

0704912198

För dig som jobbat med research och/eller sourcing inom rekrytering, och som vill vara med och driva utveckling på TNG.

Vi på TNG har skapat en ny tjänst, en specialist inom sitt område. Närmare bestämt en searchspecialist, som vi har valt att kalla för Recruitment Sourcing Specialist.
Alltså söker vi dig som har jobbat med rekrytering, men framförallt som har search och sourcing som sin specialitet.
För dig som är intresserad så är det chans att jobba på ett innovativt, framgångsrikt, bolag som har utmanat branschen och våra kunder under många år.
Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG är ett rekryteringsföretag med starka värderingar, ett magiskt kunderbjudande och en kultur där innovation är vardag. Vi jobbar med fördomsfri rekrytering, helt enkelt. Därför har vi utvecklat en egen metod för search och sourcing som vi ser att du som sökande anammar och utvecklar vidare. 

Du kommer att tillhöra en grupp av rekryterare vars uppgift är att lösa uppdrag inom både bemanning och rekrytering. Teamet jobbar ihop, delar på ansvaret och ser till att rätt kandidat med rätt potential blir vald för rätt tjänst och rätt kund. Fördomsfritt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Sourcing Specialist på TNG ingår du i ett team av flertal rekryterare som tillsammans delar erfarenhet och utmaningar.

Ditt främsta ansvar är att tillsammans med våra rekryteringskonsulter tillsätta rekryterings- och bemanningsuppdrag. Du kommer att vara delaktig i alla delar av rekryteringsprocessen, inklusive screening, kompetensbaserade intervjuer, referenser och bakgrundskontroll. 

Genom att du, både reaktivt och proaktivt, utvecklar och underhåller pipelines av kvalificerade kandidater, ser du till att lösa våra kunders behov av personal.

För nuvarande har vi en del digitala verktyg som du har till din hjälp, men dessa utvecklas ständigt och nya tillkommer så din uppgift blir att ha koll på nyheter och se till att vi alltid jobbat med de bästa lösningar. 

Då du är och förblir expert på ditt område så kommer du att utbilda och stötta dina rekryterarkollegor i hur man på bästa möjliga sätt söker efter, attraherar och kvalificerar potentiella kandidater. 

Du förväntas ta aktiv roll i utvecklingen av TNGs interna processer, vårt kunderbjudande och vår kandidathantering i syfte att öka upplevelse och kvalitet.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett team i Stockholm som arbetar tätt tillsammans och det finns gemensamma supportfunktioner även inom marknad, försäljning, HR och administration. Dessutom har vi löpande kunskapsutbyte med andra rekryterare i övriga landet. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm.

Tjänsten är på heltid, med start omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vi tillämpar flexibla arbetstider, oftast mellan 8 och 17. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av att driva rekryteringsprocesser, och har arbetat med search och sourcing i minst 1 år. 

TNGs företagskultur bygger på öppenhet och stort personligt engagemang, vilket bör stämma med dina värderingar för att du ska trivas hos oss. Som person stimuleras du av att bygga långsiktiga relationer och du är en god kommunikatör. Du trivs med att arbeta med ett tydligt fokus på resultat och har en hög affärsmässighet. Du sätter kandidaterna, konsulterna och kunden i första hand och gillar att arbeta i ett högt tempo.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt. Som medarbetare på TNG kommer du jobba i en värderingsstyrd och prestigelös organisation där du varje dag bidra till en hållbar arbetsmarknad. Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-12
Sinisa Strbac
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sinisa Strbac

0704912198

Räkna ut avståndet till jobbet

Västra Järnvägsgatan 15