TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Serviceingenjör till Eurenco Bofors i Karlskoga

Är du den teknikintresserade lagspelare vi söker till Eurenco i Karlskoga? Sök tjänsten som Serviceingenjör!

Trivs du med stort eget ansvar och i en bred roll där du får arbeta inom många teknikområden? Bra! Då kan du vara den Serviceingenjör inom drift och utveckling vi nu söker till den avdelning som ansvarar för mediaförsörjning (ånga, vatten, tryckluft och värme).

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Eurenco har en stark tillväxt, lönsamhet och står inför flera investeringar. Du får en roll med stor möjlighet till påverkan i företagets fortsatta utveckling. Eurenco är ett värderingsstyrt företag där säkerheten och arbetsmiljö är i fokus.

Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Utbildnings&shybudget
Utbildnings­budget
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer kommer till en grupp med erfarna och kompetenta kollegor och det finns stora möjligheter att utvecklas i rollen.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet. Du har erfarenhet av drift inom VA, fastighet, industri eller liknande. Tjänsten kräver också goda kunskaper i office-paketet, särskilt Excel. Då beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten har du B-körkort.

Då vi levererar media till alla företag inom Björkbornsområdet innebär arbetet många kontakter med interna och externa kunder samt externa tjänsteleverantörer och därför har du god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Eurencos koncernspråk är engelska, vilket innebär att du även bör kunna kommunicera och tillgodogöra dig information på engelska.

Alla lediga jobb