TNG
Servicetekniker till innovativa Yara

Servicetekniker till innovativa Yara

Yara söker en miljöengagerad servicetekniker som vill jobba med lukt- och luftrening i Södra Sverige

Arbetsgivare Yara AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-22
Friskvård Friskvård
Bonus Bonus
Lunchförmån Lunchförmån
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Anna Messa
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

Yara söker en miljöengagerad servicetekniker som vill jobba med lukt- och luftrening i Södra Sverige

Har du ett stort miljöengagemang, ett starkt intresse för teknik och en önskan att arbeta ute på fältet med teknisk service? Då är du välkommen med din ansökan till oss! Yara söker en servicetekniker som kommer få mycket eget ansvar och möjligheten att få bidra till en hållbar miljö genom att ge människor renare luft med vår teknik!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Yara anser att alla har rätt till ren och frisk luft. I över 20 år har vi erbjudit lösningar för att eliminera dålig lukt och svavelväte (H2S) runt om i världen. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för att identifiera, förhindra och ta bort lukt och H2S.

Yaras avdelning för lösningar mot lukt och H2S genomgår en snabb tillväxt. I din roll som servicetekniker kommer du att vara med på resan att förändra marknaden med våra innovativa och utökade fullservicekoncept, som komplement till våra redan världsledande lösningar för att både förebygga och eliminera dålig lukt och H2S. Du kommer vara en viktig del i ett starkt team som drivs av att bidra till en säkrare vardag för våra kunder.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Installera och genomföra planerad underhållsservice och reparationer hos kunder, såsom: luftreningsutrustning (scrubbers, kolfilter, UV-filter, kompostfilter m.m.), styrenheter för kemikaliedosering samt digitala mätinstrument.
 • Identifiera förbättringsåtgärder och utvecklingsmöjligheter av vår teknik, stödja säljorganisationen samt utveckla nya affärsmöjligheter genom att vara en direktlänk till kunderna.
 • Felsökning av dosering- och övervakningssystem, uppdatera relevant dokumentation avseende utfört underhållsarbete.
 • Aktivt och metodiskt efterleva och utveckla Yaras rutiner kring riskbedömningar och övrig dokumentation för att säkerställa att Yaras standard gällande hälsa och säkerhet efterföljs.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen som servicetekniker inkluderar många externa kontaktytor i olika projekt och hos olika kundföretag, där du ansvarar för att Yara kan erbjuda den bästa tekniska lösningen och servicen.

I och med att ditt arbetsområde kommer vara Södra Sverige förekommer det resor dagligen samt en del övernattningar. Placeringen är flexibel, men vi har kontor i Malmö där du kan utgå från. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

 • Du har förståelse för och en stor kunskap kring teknik.
 • Du har erfarenhet av teknisk service och support, tex. underhåll, drift och felsökning.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ventilation, lukt-, luft- och gasbehandling.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av VA och/eller avfalls-branschen och har en elektrikerbakgrund.
 • Du har B-körkort och är positiv till omfattande resande som en del av ditt arbete.
 • Du har god datorvana. Har du utöver det erfarenhet av programmering av styr- och reglersystem så som PLC, är det meriterande.
 • Du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper även i engelska, i tal och skrift.

Som person är du stabil, självgående och van vid att ta individuellt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du samarbetar bra i mindre team och kommunicerar effektivt både internt och externt. Du är säkerhetsmedveten och handlingskraftig samt har ett systematiskt arbetssätt. Då tjänsten stundtals kräver det, bör du inte vara rädd för tunga lyft och skitig miljö.

Yara AB

Yara AB

Yara tillhandahåller produkter och koncept för ett hållbart jordbruk och en hållbar miljö. Vår växtnäring bidrar till att producera livsmedel till världens växande befolkning. Våra industriprodukter förbättrar luftkvaliteten, minskar utsläppen och möjliggör en säker och effektiv drift. Yara grundades i Norge 1905 och är ett globalt företag med nära 15 000 anställda och med försäljning till omkring 160 länder.

"In 2017 we were proudly ranked number ten on Fortunes prestigious Changing the World List, a list of companies that are doing well by doing good."

Arbetsgivare Yara AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-22
Anna Messa
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Varvsgatan 4