TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Servicetekniker till innovativa Yara

Yara söker en miljöengagerad servicetekniker som vill jobba med lukt- och luftrening i Södra Sverige

Har du ett stort miljöengagemang, ett starkt intresse för teknik och en önskan att arbeta ute på fältet med teknisk service? Då är du välkommen med din ansökan till oss! Yara söker en servicetekniker som kommer få mycket eget ansvar och möjligheten att få bidra till en hållbar miljö genom att ge människor renare luft med vår teknik!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Yara anser att alla har rätt till ren och frisk luft. I över 20 år har vi erbjudit lösningar för att eliminera dålig lukt och svavelväte (H2S) runt om i världen. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för att identifiera, förhindra och ta bort lukt och H2S.

Yaras avdelning för lösningar mot lukt och H2S genomgår en snabb tillväxt. I din roll som servicetekniker kommer du att vara med på resan att förändra marknaden med våra innovativa och utökade fullservicekoncept, som komplement till våra redan världsledande lösningar för att både förebygga och eliminera dålig lukt och H2S. Du kommer vara en viktig del i ett starkt team som drivs av att bidra till en säkrare vardag för våra kunder.

Friskvård
Friskvård
Bonus
Bonus
Lunchförmån
Lunchförmån
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen som servicetekniker inkluderar många externa kontaktytor i olika projekt och hos olika kundföretag, där du ansvarar för att Yara kan erbjuda den bästa tekniska lösningen och servicen.

I och med att ditt arbetsområde kommer vara Södra Sverige förekommer det resor dagligen samt en del övernattningar. Placeringen är flexibel, men vi har kontor i Malmö där du kan utgå från. 

VEM ÄR DU?

Som person är du stabil, självgående och van vid att ta individuellt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du samarbetar bra i mindre team och kommunicerar effektivt både internt och externt. Du är säkerhetsmedveten och handlingskraftig samt har ett systematiskt arbetssätt. Då tjänsten stundtals kräver det, bör du inte vara rädd för tunga lyft och skitig miljö.

Alla lediga jobb