TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sök jobb som redovisningsekonom i Borås!

Vill du ha ett kvalificerat arbete som redovisningsekonom? Vi har ett spännande uppdrag hos kund i Borås!

Är du en kommunikativ person med sinne för siffror? Vi söker en duktig redovisningsekonom till vår kund i Borås med start i augusti. Här får du axla en ansvarsfull roll i ett värdefullt uppdrag, välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder ett utmanande och självständigt arbete på en nyetablerad arbetsplats. Här får du möjlighet att göra skillnad i redovisningsarbetet genom att bidra med din kunskap och utveckla redovisningsprocessen! 

Driver du eget företag och vill jobba som underkonsult hos oss på TNG? Självklart kan vi erbjuda dig detta! Vi öppnar nya karriärvägar för dig genom vårt stora kontaktnät. Som underkonsult kan du alltid tacka nej till uppdrag som du inte vill ta. Kanske kommer du trivas i en roll du inte vanligtvis skulle söka dig till!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära följande:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget är på heltid och du arbetar kontorstider måndag till fredag. Start på uppdraget är i augusti och det  sträcker sig initialt till 31:a januari 2020.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på TNG som konsult och arbetar ute hos vår kund. Vi värnar om våra konsulters välmående och du omfattas självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner. Som nämnt ovan har du också möjlighet att ta uppdraget som underkonsult, för dig som driver eget företag.

VEM ÄR DU?

Till detta uppdrag söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har även dokumenterad erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom redovisning. Som person är du kommunikativ och strukturerad med en serviceinriktad attityd. Du har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Har du dessutom erfarenhet av ekonomisystemet Raindance är detta meriterande.

Alla lediga jobb