TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supporttekniker till välkänt bolag i Stockholm

Är du kunnig inom IT och vill vara en del av ett intressant utrullningsprojekt i Stockholm? Då kan detta vara chansen för dig!

Vår kund är just nu i startskedet för sin roll-out av ett operativt system och söker nu dig som önskar bidra med kunskap och engagemang i rollen som Supporttekniker. Du kommer i den här rollen vara en viktig resurs i projektet där du remote från kontoret på Kungsholmen i Stockholm i samarbete med en on site-tekniker ansvarar för att utföra vissa moment. Lockar detta dig? Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av ett stort och välkänt bolag i Stockholm, där du kommer att bidra med din kompetens inom IT under ett intressant utrullningsprojekt. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och planeras pågå fram till och med Juni 2019.

Vi på TNG lägger stor vikt vid att våra konsulter ska må bra, vilket bland annat visar sig i att vi har kollektivavtal och erbjuder våra konsulter friskvårdsbidrag samt en engagerad konsultchef.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I den här rollen kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara att: 

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Uppdraget är på heltid med start omgående, som kommer pågå fram till slutet av Juni 2019. Vår kund har sitt kontor på Kungsholmen i moderna, trevliga lokaler. 

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell i denna tjänst bör du ha: 

Det är meriterande om du även har arbetat i Servicenow.

Då detta är en supportroll ser vi att du som person är social och kommunikativ. Arbetet i sig sker i nära samarbete med tekniker på plats så vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga.
Vi ser också att du är självgående och handlingskraftig då du kommer att bidra relativt omgående. 

Alla lediga jobb