TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemutvecklare till SEB

.NET systemutvecklare sökes till SEB i Örebro.

Önskar du ett arbete med utmanande och varierande arbetsuppgifter?
Vi söker dig som brinner för IT! Vill du hjälpa och utmana oss? Vi är på en spännande digital resa och det finns många nya spelare inom bank & finans och vi måste vara snabbfotade för att hitta nya lösningar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår målsättning är att du hela tiden ska ha en möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll både genom utmanande uppdrag och genom relevant utbildning.

Flextid
Flextid
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Livspussel
Livspussel

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vi jobbar med utveckling och förvaltning av ett flertal applikationer inom området Payments, Cash Management Infrastructure, ett globalt och affärskritiskt systemområde inom SEB.

VEM ÄR DU?

För att trivas och lyckas i din roll hos oss har du passion för IT. Vi söker dig som har ett personligt driv, är lösningsorienterad och gillar att jobba med nya lösningar och arbetssätt. Du sätter stort värde vid kvalité och noggrannhet. Du har en vilja att lära och tar ansvar för din egen utveckling. Vår vision är att leverera service i världsklass till våra kunder och därför söker vi dig som tänker kund först och drivs av att samarbeta för att hitta enkla lösningar.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb