TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Taktiker med analytiskt fokus till ICA Helsingborg

Vill du arbeta med komplex analys och flöden inom Supply Chain? Sök rollen som taktiker med fokus på analys till ICA i Helsingborg

Drivs du av att arbeta med utveckling och effektivisering av logistikflöden? Vill du arbeta strategiskt där du får vara handlingskraftig och lösningsorienterad? Som taktiker inom Supply Chain på ICA i Helsingborg blir du en del av ett positivt och engagerat transportteam som hjälps åt och utvecklas tillsammans. Här får du möjlighet att förbättra och utveckla flöden med målet att generera en välfungerande varuförsörjning till våra ICA-butiker.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På ICA får du möjlighet att arbeta med komplexa logistikflöden och utvecklas vidare inom Supply Chain. Du blir en del av vår fortsatta förändringsresa med bland annat nytt modernt planeringssystem och planeringssätt där vi går mot en mer agil och snabbfotad verksamhet. Vi stävar alltid efter att ligga i framkant och i slutändan handlar det om att ICA-butikerna ska ha ett riktigt starkt erbjudande till konsumenterna - och de ska ha leveranserna i tid. Det är där du kommer in i bilden och har möjlighet att påverka. Tillsammans har vi ett mål: att göra varje dag lite enklare för kunderna. 

Du kommer ha en viktig roll i att bidra till gruppens och ICAs utveckling. På avdelningen lägger vi stor vikt vid att
ha en positiv gruppdynamik, där vi utvecklas och hjälps åt för att nå våra gemensamma mål samtidigt som vi
har roligt tillsammans.

Jobba hemma
Jobba hemma
6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som taktiker arbetar du med ständiga förbättringar och utveckling av hela ditt ansvarsområde med målet att generera en välfungerande varuförsörjning till våra ICA-butiker. Dina arbetsuppgifter är bland annat att:

Värt att veta

I rollen som taktiker ingår du i ett team inom transport som består av 10 personer. Din arbetsplats är ICAs distributionsenhet i Helsingborg och du rapporterar till transportchefen. Som medarbetare innehar du själv mandat och ansvar med en coachande chef som hjälper till att se helheten. Vi har flexibla arbetstider och du har möjlighet att arbeta hemifrån 2 dagar i veckan. 

Våra förväntningar

För rollen som taktiker söker vi dig som:

För att trivas i rollen ser vi gärna att du: 

Alla lediga jobb