TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk Systemägare inom IT på Actiway i Stockholm

Som teknisk systemägare inom IT på Actiway erbjuds du en varierad och utvecklande roll där du får bidra till anställdas välmående!

Vill du jobba i ett hjärtligt och prestigelöst företag som erbjuder en produkt som människor mår bra av? Har du ett genuint intresse för IT och ser dig själv i en bred teknisk roll som Systemägare för en attraktiv hälsoportal? Följ med på Actiways framgångsresa och kom till en arbetsplats där man har roligt ihop – varje dag!

VI ERBJUDER DIG

Som Systemägare hos Actiway får du en varierad roll med tekniska utmaningar i ett mellanstort bolag i expansion. Här erbjuds du:

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som systemägare har du en bred teknisk roll på IT där du får:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en viktig del av Actiways IT-avdelning som idag består av 2 personer. Din arbetsplats blir i ljusa, moderna lokaler i Vasastan.

MER OM DIG

Vi söker dig som har en bred teknisk grund att stå på. Du har bland annat kunskap inom följande:

Det är meriterande om du även har kännedom kring SQL, Javascript, HTML och Selenium (eller liknande för test-automation). Som systemägare behöver du vara analytisk, systematisk och en god team-player. Du tar naturligt egna initiativ och tycker om en varierad vardag full av problemlösning och tekniska utmaningar.

Alla lediga jobb