TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tjänsteägare till Västtrafik i Göteborg

Vill du jobba med att underlätta pendlares vardag? Västtrafik söker en tjänsteägare till utvecklingen av Reseplaneraren!

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige och varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor samt smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en konkurrenskraftig region. Nu söker vi dig som vill vara med och driva den tekniska utvecklingen av våra smarta tjänster framåt, däribland Reseplaneraren. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en roll på Västtrafiks enhet IT- Systemstöd, där du i första hand kommer att ansvara för tekniken i applikationen Reseplaneraren. Vidare erbjuder vi dig:

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Frukost
Frukost
Massage
Massage
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Tjänsteägare för reseplanering hos Västtrafik kommer du bland annat att arbeta med följande uppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att rapportera till ansvarig chef för IT-Systemstöd samt även till ansvarig chef för Det digitala kundmötet. Som teknisk tjänsteägare är du ansvarig för tekniken och kvaliteten i systemet. Du kommer även att delta och till viss del driva projekt/initiativ i olika former samt samordna dessa med produktägare, systemspecialister och externa leverantörer inom givna tidsramar. Vidare kommer du på Västtrafik att arbeta i en agil organisation nära produktägare för reseplanering och webb.

Du kommer att sitta på Västtrafiks kontor i centrala Göteborg som ligger ett stenkast från Nya Ullevi där du har kollektivtrafiken utanför dörren.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att jobba med utveckling eller inom teknisk förvaltning. För att lyckas i rollen ser vi att du har stor erfarenhet av IT och teknik, du har studerat IT vid universitet/högskola samt har kunskap av att arbeta i både i Linux och Microsoft miljö. För oss är det viktigt att du har ett stort intresse och kunskap inom teknik, samt tillägnar dig tekniska trender för att modernisera och förbättra vidareutvecklingen och förvaltningen av vår tjänsteportfölj. Som person ser vi att du är strukturerad och driven i ditt arbete .

Du är van vid att samarbeta med externa leverantörer och processägare. Du har en god erfarenhet av tekniskt operativt arbete, utveckla system och kravställa förändringar. Vidare är du en god kommunikatör som talar och skriver god svenska samt engelska. Meriterande är det om du har erfarenhet av att arbeta agilt, gärna i rollen som Scrum master.

Alla lediga jobb