TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

TNG Tech söker underkonsulter för interimsuppdrag

Vi söker nu ytterligare konsulter till vår interimsaffär i Västerås. En roll för dig som är drivande och resultatinriktad!

Har du tidigare erfarenhet som chef inom ett tillverkande företag eller en snabbrörlig verksamhet? Vill du börja jobba som interimskonsult och funderar på om det kan vara ett nästa steg i din karriär? Med TNG Tech har du möjlighet att jobba som underkonsult och prova på nya branscher och utvecklas inom din profession. Vi på TNG Tech har en stor efterfrågan på interimslösningar för både längre och kortare uppdrag inom framförallt produktion och supply-chain-management. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Interimskonsultrollen är en fri roll med mycket eget ansvar och varierande utmaningar. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer över din tid. Hur mycket du vill jobba väljer du själv. Som underkonsult kan du alltid tacka nej till uppdrag som du inte vill ha. Att jobba som interimskonsult kan innebära en del tempoväxlingar, under vissa perioder är det mer intensivt och under andra betydligt lugnare.

Det blir sällan långtråkigt att jobba som interimskonsult då du har möjligheten att arbeta med flera olika bolag med varierande inriktningar. Kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall?

Vi på TNG Tech har ett stort nätverk med kunder i ett flertal olika branscher. Alltifrån gruvnäringen, verkstadsindustrin till life science. 

Flextid
Flextid
Livspussel
Livspussel
Ny teknik
Ny teknik
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Våra interimskonsulter arbetar inom bland annat: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som konsult är din inlärningskurva hög, du får snabbt mycket erfarenhet och breddar din kompetens inom olika områden och branscher. Förutom att du bygger på din erfarenhet och utvecklas personligen, kommer ditt kontaktnät att växa fort och det skapar nya karriärmöjligheter.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant examen och flera års erfarenhet inom ditt område. Du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i. 

Vidare är du van att kommunicera och presentera information på olika nivåer. Som person är du kommunikativ, relationsskapande och har ett stort intresse för att ge god service. Vidare är du utvecklings- och resultatorienterad samt trivs med ett högt tempo.

Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

 

Alla lediga jobb