TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Toshiba Tec Nordic söker Systemansvarig

Affärsfokuserad Systemansvarig sökes till Toshiba som sitter belägna i Solna, Stockholm

Toshiba fortsätter att växa och vill nu stärka upp sitt IT-team med en Systemansvarig. Du erbjuds möjligheten att arbeta brett med Toshibas applikationer och du kommer att fungera som företagets ”single point of contact” mot IT-leverantörer. I rollen som Systemansvarig kommer du att samarbeta både med interna och externa intressenter. Här får du chansen att arbeta i en teknisk och affärsinriktad roll där det finns utrymme att utvecklas på både ett personligt och professionellt plan.

VI ERBJUDER DIG

Toshiba kan erbjuda dig en bred roll där du får möjligheten att driva Business Intelligence (BI rapporter och affärsstöd), SQL-relaterade frågor, licenshantering samt löpande drift och underhåll utifrån ett beställarperspektiv. Stora delar av Toshibas IT är outsourcat.

Du kommer att bli involverad i flertalet IT-relaterade projekt inom företaget. Det kan röra sig om säkerhetsfrågor, utveckling och utvärdering av system och IT-infrastruktur.

Du erbjuds även möjligheten att bygga och utöka ditt personliga nätverk med kollegor i branschen. Du kommer tillhöra IT-avdelningen på totalt 3 personer och tillsammans representerar ni den egna organisationen i Sverige och Finland.

Toshiba Tec Nordic AB (TND), är en del i den globala TTEC-organisationen. Här säljer, och tillhandahåller, man service på multifunktionsmaskiner och dokumenthanteringslösningar (Copy/Print/Scanning).

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Bonus
Bonus
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

I tjänsten kan det förekomma resor och varannan månad är tanken att du ska besöka kontoret i Finland. Du får även vara kontaktperson gentemot övriga internationella Toshibabolag i frågor som rör system och applikationer.

MER OM DIG

Vi söker dig som är redo för en utmaning och har stor vilja och engagemang att ta dig an denna roll och växa med arbetsuppgifterna över tid. Du är väldigt bekväm inom Windows produktportfölj samt har en grundförståelse för SQL och BI rapportering. Du har intresse och förståelse för IT-processer, dataanalys och dataflöden.

Vidare har du kunskaper inom web-server och lösningar för e-commerce är meriterande. Du är prestigelös och ansvarstagande i din person och räds inte att hugga tag där det behövs för att hjälpa andra. Du trivs att ha många kontaktytor samt talar och skriver engelska obehindrat.

Alla lediga jobb