TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Underhållsingenjör till Euromaint i Malmö

Vill du driva tekniska utredningar och utveckla fordonsunderhåll? Euromaint i Malmö söker en underhållsingenjör!

Drivs du av att förbättra och utveckla underhåll av olika fordon? Vill du arbeta i en spännande framtidsbransch som har ett positivt klimatavtryck? Som underhållsingenjör hos Euromaint i Malmö driver du tekniska utredningar och har en viktig roll i vårt arbete att uppnå effektivt fordonsunderhåll. För dig med viljan att lära och intresse för fordon finns möjlighet att utveckla din tekniska kompetens och driva aktiviteterna inom underhållsstyrning.

Ditt anställningserbjudande

Euromaint erbjuder dig en spännande och teknisk roll som underhållsingenjör i en framtidsbransch med innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom tekniska utredningar och riskanalyser. Du blir en del av en platt organisation med snabba beslutsvägar där du får möjlighet att vara med och påverka samt bidra till ett positivt klimatavtryck.

Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som underhållsingenjör arbetar du tvärfunktionellt med att utveckla underhållet av våra kunders fordon. Det innebär att du:

Värt att veta

I rollen som underhållsingenjör arbetar du brett mot olika projekt och samarbetar med dina kollegor inom de olika projekten. Du tillhör teknikavdelningen med placering i Malmö och du rapporterar till chef för teknik och konstruktion. Vi uppskattar om du är på plats större delen av tiden och erbjuder därför en hybridlösning med möjlighet till hemarbete 1-2 dagar i veckan.

Tjänsteresor förkommer i tjänsten och beräknas uppgå till ca 2-5 dagar per månad. 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som underhållsingenjör söker vi dig som:

Har du erfarenhet av offentlig upphandling ses det som meriterande. 

Personlighetsmässigt är du strukturerad och tar hänsyn till alla delar av arbetsprocessen för att säkerställa kvalitet, precision och slutförande. Du har förmåga att hantera och växla mellan olika aktiviteter och informationskällor samtidigt. För att komma framåt i ditt arbete tar du initiativ till att driva optimeringarna och du har en bra dialog med sina samarbetspartners, både internt och externt. 

Alla lediga jobb