TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

VD assistent till storbank i Stockholm

VD assistent / Executive Assistant till storbank i centrala Stockholm. Läs mer här och sök idag!dag!

Vill du jobba med administration, är relationsskapande och har en känsla för problemlösning? Då är detta tjänsten för dig. Som VD assistent på detta företag i centrala Stockholm kommer du få arbeta i en varierande roll som innebär stort administrativt ansvar och mycket kontakt med både interna samt externa kontakter. Vi söker därför dig som har tidigare erfarenhet från administration, koordinering eller liknande tjänst. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av en arbetsplats med hög ambitionsnivå där du får en spindel-i-nätet roll. Det är ett stort internationellt företag, och för rätt person finns möjlighet till överrekrytering. Här får du möjlighet att även supportera andra chefer i ledningsgruppen.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som VD assistent / Executive Assistant kommer du ansvara för stöttning i det administrativa segmentet för företagets chefer. Fler av de huvudsakliga arbetsuppgifterna finner du nedan:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid, 38,5 timmar per vecka och startar så snart som möjligt. Företaget ligger i centrala Stockholm och har fräscha lokaler. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med god chans till förlängning / överrekrytering. 

VEM ÄR DU?

För att lyckas i denna roll tror vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsroll. Som person tror vi att du är serviceorienterad, noggrann och tycker om problemlösning. Du är också effektiv samt har ett öga för prioritering. Att ha mycket att göra är något du trivs med och är mån om att leverera goda resultat, då du är ensam i denna roll ställs också kravet att du är självständig och orädd. För att trivas hos vår kund lockas du av att ha stort ansvar och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Alla lediga jobb