TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

VING/Thomas Cook söker Webbanalytiker, Stockholm

Affärsfokuserad Webbanalytiker till resebolaget VING/Thomas Cook i Stockholm

Här får du tillhöra ett dedikerat team av Webbanalytiker och konverteringsoptimerare som dagligen arbetar med att driva utvecklingen av digitala kanaler framåt? Sök rollen som Webbanalytiker till VING/Thomas Cook!

Tjänsten är ett vikariat om 18 månader med start så fort som möjligt!

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuds du en roll som senior Webbanalytiker. Du ges möjligheten att få finnas och verka i en verksamhet där ledningen har stort förtroende och engagemang i den digitala affären. Företaget präglas av en tanke om att alla medarbetare "Put our heart to it", det vill säga hjärta och själ i allt vi gör.

Du tillhör ett dedikerat team om fem Webbanalytiker och Konverteringsoptimerare. Ni har i sin tur ett tätt samarbete med produktägare, utvecklare, UX Designers och BI-avdelningen.

I denna roll får du ta stort eget ansvar och arbeta brett inom främst implementation analys och visualisering av data inom Ving/Thomas Cooks nordiska sajter

Du erbjuds en spännande och agil miljö där känslan av nästa semesterresa alltid är nära! Som anställd har du unika reseförmåner då man tycker det är viktigt att du ska få se den produkt som du jobbar med.

Här är man mån om sina kollegor och medarbetare och man trivs att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter i en strävan att ständigt växa och utvecklas både på individ och gruppnivå.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Centralt kontor
Centralt kontor
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

 

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Tjänsten tillhör E-Commerce-avdelningen vars fokus ligger på affärsutveckling och användarupplevelsen i de digitala kanalerna. Placering är på Thomas Cook/Vings nyrenoverade huvudkontor centralt på Kungsholmen.

MER OM DIG

Vi söker dig som trivs i en mer teknisk roll, erfarenhet av att arbeta med Google Analytics, Tag Manager och KPI-rapportering. BigQuery och SQL är ett plus. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med implementation och kunna skriva implementationsinstruktioner till utvecklarna. Du har vana av rapportering, visualisering av data samt analys.

Som person är du självgående, noggrann och tar ansvar för att driva ditt arbete framåt. Du är prestigelös och trivs att dela med dig av din kunskap, samt trivs att arbeta självständigt så väl som i team. Du motiveras av att lära dig och vill fördjupa dig inom webbanalys och implementation av mätpunkter. Stor fördel om du har ett affärsorienterat sinne och har en hög förmåga att driva ditt arbete med ett lösningsorienterat mindset!

Alla lediga jobb