TNG
VING/Thomas Cook söker Webbanalytiker, Stockholm

VING/Thomas Cook söker Webbanalytiker, Stockholm

Affärsfokuserad Webbanalytiker till resebolaget VING/Thomas Cook i Stockholm

Uppdragsgivare Ving/Thomas Cook
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-07
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Alexandra Örnhall
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Alexandra Örnhall

0725240635

Affärsfokuserad Webbanalytiker till resebolaget VING/Thomas Cook i Stockholm

Här får du tillhöra ett dedikerat team av Webbanalytiker och konverteringsoptimerare som dagligen arbetar med att driva utvecklingen av digitala kanaler framåt? Sök rollen som Webbanalytiker till VING/Thomas Cook!

Tjänsten är ett vikariat om 18 månader med start så fort som möjligt!

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuds du en roll som senior Webbanalytiker. Du ges möjligheten att få finnas och verka i en verksamhet där ledningen har stort förtroende och engagemang i den digitala affären. Företaget präglas av en tanke om att alla medarbetare "Put our heart to it", det vill säga hjärta och själ i allt vi gör.

Du tillhör ett dedikerat team om fem Webbanalytiker och Konverteringsoptimerare. Ni har i sin tur ett tätt samarbete med produktägare, utvecklare, UX Designers och BI-avdelningen.

I denna roll får du ta stort eget ansvar och arbeta brett inom främst implementation analys och visualisering av data inom Ving/Thomas Cooks nordiska sajter

Du erbjuds en spännande och agil miljö där känslan av nästa semesterresa alltid är nära! Som anställd har du unika reseförmåner då man tycker det är viktigt att du ska få se den produkt som du jobbar med.

Här är man mån om sina kollegor och medarbetare och man trivs att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter i en strävan att ständigt växa och utvecklas både på individ och gruppnivå.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

 

  • Som webbanalytiker i webbanalysteamet tar du fram analyser på våra webbplatser. Analyserna ligger till grund för utvecklingen av vår digitala plattform.
  • Du agerar webbanalytiker i olika utvecklingsprojekt och kravställer implementation av mätpunkter till utvecklingsteamet.
  • Ansvara för visualisering av data, sammanställning av KPI:er och vidareutveckling av våra KPI-rapporter.
  • Med att supportera verksamhetens användare såsom sälj och marknad i Google Analytics
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Tjänsten tillhör E-Commerce-avdelningen vars fokus ligger på affärsutveckling och användarupplevelsen i de digitala kanalerna. Placering är på Thomas Cook/Vings nyrenoverade huvudkontor centralt på Kungsholmen.

MER OM DIG

MER OM DIG

Vi söker dig som trivs i en mer teknisk roll, erfarenhet av att arbeta med Google Analytics, Tag Manager och KPI-rapportering. BigQuery och SQL är ett plus. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med implementation och kunna skriva implementationsinstruktioner till utvecklarna. Du har vana av rapportering, visualisering av data samt analys.

Som person är du självgående, noggrann och tar ansvar för att driva ditt arbete framåt. Du är prestigelös och trivs att dela med dig av din kunskap, samt trivs att arbeta självständigt så väl som i team. Du motiveras av att lära dig och vill fördjupa dig inom webbanalys och implementation av mätpunkter. Stor fördel om du har ett affärsorienterat sinne och har en hög förmåga att driva ditt arbete med ett lösningsorienterat mindset!

Ving/Thomas Cook

Ving/Thomas Cook

Vi erbjuder en spännande och utvecklande miljö där du får möjlighet till en intern karriär. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Kungsholmen i centrala Stockholm med goda kommunikationer. Hos oss får du som anställd unika reseförmåner då vi tycker det är viktigt att du ska få se den produkt som du arbetar med. Du får tjänstepension, frisk-vårdsbidrag samt möjlighet till vinstdelning om alla våra insatser leder till ett bra ekonomiskt resultat. Vi har dessutom ett högt medarbetarengagemang som år efter år visar sig i vår interna medarbetarundersökning Every Voice. Vi älskar vårt jobb och välkomnar dig ombord på vår resa på Thomas Cook! Varmt välkommen med din ansökan!

Ving/Thomas Cook
Uppdragsgivare Ving/Thomas Cook
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-07
Alexandra Örnhall
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Alexandra Örnhall

0725240635

Räkna ut avståndet till jobbet

Rålambsvägen 17