TNG
TNG, specialister inom fördomsfri rekrytering och interim, är nominerade till JobTech-priset 2023.

Lästid: 1 minut

Senast redigerad:

TNG nominerade till JobTech-priset 2023

”Vi insåg tidigt vikten av att använda ny teknik”

Vi på TNG är mycket glada över att vara nominerade till JobTech-priset 2023. En utmärkelse som prisar bolag som bidrar till en mer öppen och hållbar arbetsmarknad. Detta med fokus på tekniklösningar som leder till en effektivare matchning, vägledning och främjande av livslångt lärande.
Med andra ord ett pris som går helt i linje med TNG:s vision.

Åsa Edamn Källströmer, VD TNG, om nomineringen till JobTech-priset.
Åsa Edman Källströmer, VD TNG.

– Jag är otroligt stolt över att vi som bolag har blivit uppmärksammade för vårt viktiga arbete att skapa en hållbar arbetsmarknad. Vi insåg tidigt vikten av att använda ny teknik och arbeta datadrivet vilket är en förutsättning för att kunna vara objektiv och fokusera på kompetensen. Det som är vår drivkraft är att vi alltid vill hitta de bästa kandidaterna och göra de bästa matchningarna utan att låta fördomar och generaliseringar stå i vägen, säger Åsa Edman Källströmer, VD på TNG.

Stöttar svensk arbetsmarknad

Swedish JobTech, som står bakom JobTech-priset, är en obunden och ideell förening som verkar för en hållbar och seriös arbetsmarknad. Detta med fokus på hur teknikutvecklingen kan stötta och driva svensk arbetsmarknad in i framtiden. Till exempel fungerar föreningen som en plattform för HR-organisationer, företag, entreprenörer och myndigheter som vill delta i utvecklingen av arbetsmarknaden.

I år är det fjärde gången som JobTech-priset delas ut till företag som juryn anser står ut i mängden.

Motiveringen! Det säger JobTech-juryn om TNG

”TNG har som rekryteringsbolag tidigt insett möjligheterna och arbetat med en datadriven rekryteringsprocess. Att arbeta datadrivet innebär att utgå från fakta vid rekryteringar, istället för att fatta beslut utifrån personliga värderingar. En datadriven rekrytering är därför en viktig del i en fördomsfri rekryteringsprocess.Trots att chefer och HR-specialister tycker att det är viktigt att använda sig av fakta under processen visar TNG:s undersökning att 75 % av cheferna använder sin magkänsla vid rekryteringen. TNG har också bidragit till utvecklingen av världens första intervjurobot, Tengai. Tengai finns numera i ett eget bolag och var en av kandidaterna till JobTech-priset 2022.”

JobTech-priset premierar innovativa samarbeten

Priset delas ut i de två kategorierna: Årets bästa tjänst och Årets akademiska arbete.

Juryn tittar på hur företag:

  • Skapar innovativa samarbeten på arbetsmarknaden mellan olika aktörer, såsom exempelvis offentlig sektor, civilsamhälle, näringsliv och medborgare.
  • Tillämpar en datadriven teknik.
  • Använder öppna data.
  • Delar med sig av data och öppen källkod.

Prisutdelning sker den 22 november 2023.

Rekrytera med TNG. Rekryteringsbolaget som nominerats till JobTech-priset 2023.

Vi gör fördomsfri rekrytering enkelt för dig

TNG är specialisterna som gör fördomsfri rekrytering, bemanning och interim enkelt för dig. Med vår fördomsfria rekryteringsmetodik™ får du rätt medarbetare som snabbt och kostnadseffektivt levererar i din organisation idag, och i framtiden.

Vi tar ett helhetsgrepp kring kompetens, attraktion, kandidatupplevelse och compliance, utan att ta din tid i anspråk – allt för att du ska kunna fokusera på ditt dagliga arbete.

Läs mer om hur vi kan hjälpa ditt företag här!

Rekommenderat för dig