TNG
Registrera ditt CV, skapa konto och gör spontanansökan hos TNG.

Skapa konto hos TNG

Skapa konto och registrera ditt CV hos oss!

Välkommen till TNG! Här kan du registrera CV, LinkedIn-profil och skapa konto i vårt medlemsnätverk TNG Talent Network. Som medlem med uppdaterat CV kan du söka alla våra lediga jobb fördomsfritt, följa dina ansökningar digitalt, bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av såväl karriärtips som medlemsförmåner.

Att ha ett eget konto hos oss hjälper både dig som söker jobb idag och som på sikt vill vidare i karriären. Här uppdaterar vi dig aktivt om nyheter och trender inom karriär samt garanterar att dina ansökningar hanteras fördomsfritt. Dessutom kan du ta del av våra förmåner samt rabatter hos TNG:s samarbetspartners.

Tar endast två minuter

För att skapa konto fyller du bara i dina kontaktuppgifter nedan och laddar upp ditt CV. Om du vill kan du istället använda din profil på LinkedIn eller Facebook, så hämtas dina uppgifter automatiskt. Därefter får du en e-post där du verifierar ditt konto, samt väljer ett lösenord för inloggning till medlemsportalen.

Du kan också skapa ett konto genom att söka ett av våra lediga jobb direkt. Om du är på jakt efter ett nytt jobb just nu så är det bra att komplettera ditt CV genom att även gradera relevanta kvalifikationer och yrkesroller på ditt konto. Vi använder sedan dessa för att matcha dig mot våra lediga jobb.

Det här är fördomsfri rekrytering

Som jobbsökare hos TNG får du uppleva en fördomsfri rekryteringsprocess. Det innebär att vi fokuserar på din kompetens och potential istället för hur du ser ut, vad du heter, vilken bakgrund du har eller hur gammal du är. Vi bjuder även in dig att följa din ansökan i realtid. Transparent och fördomsfri rekrytering. På riktigt.

JAG VILL VETA MER!