TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

1st Line Support till Aspia Stockholm

Gillar du att hjälpa andra, är teknik intresserad och har en pedagogisk läggning? Sök till 1st Line Support hos Aspia i Stockholm!

Nu får du som är serviceorienterad, nyfiken och gillar problemlösning möjligheten att utvecklas hos en marknadsledande aktör inom redovisning och lön i centrala Stockholm! Vår support avdelningen behöver förstärkning med att stödja våra kunder och vår interna personal i vårt affärssystem. Välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som 1st Line support hos Aspia kommer du att ingå i supportgruppen om 15 personer där arbetsglädje, samarbete och kunskapsöverföring står i fokus!. Du kommer in i ett skede där Aspia är i början på en förändringsresa och du kommer att ha stora möjligheter att både påverka och komma med förbättringsförslag. På Aspia är man mån om personalen och anordnar diverse sociala aktiviteter för att ytterligare stärka gemenskapen. Detta är en heltids roll som konsult hos TNG i 6 mån med goda möjligheter till överrekrytering för rätt person. Tänkt start är 1 augusti 2019.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som 1st Line support kommer du att svara på frågor och lösa ärenden som rör vårt interna system My Business. Du arbetar både via mail och telefon och agerar spindeln i nätet vid felsökningar. Systemet är omfattande och vi ser det är viktigt att du snabbt kan sätta dig in i de olika delarna men också kan förmedla en trygghet gentemot kunder då man självklart inte kan kunna allt från första stund.

Du kommer t.ex. att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är ett konsultuppdrag på 6 mån med goda möjligheter till överrekrytering, via bemanningsföretaget TNG, där du kommer arbeta som konsult. Tjänsten är på heltid och tillsätts så snart rätt person är på plats, dock senast 1 augusti. Aspis sitter i fräscha och trevliga lokaler i centrala Stockholm nära St.Eriksplan med goda kommunikationsförbindelser.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är noggrann och vågar ta för sig. Du behöver vara pedagogisk, engagerad och ha en stark ansvarskänsla. Likaså är det viktigt att ha en bra kundkänsla och vara en person som gillar att bidra till gruppen. 

Vi tror även att du .

Har du dessutom arbetat i en supportroll tidigare eller har erfarenhet av arbete i ekonomisystem är det meriterande.

Alla lediga jobb