TNG
7 st analytiker inom AML till Swedbank Östersund

7 st analytiker inom AML till Swedbank Östersund

Erfarenhet inom AML och KYC och vill jobba som analytiker på Swedbank i Östersund? Då är detta något för dig - sök nu!

Uppdragsgivare Swedbank
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-10-31
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Julia Wengse
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Erfarenhet inom AML och KYC och vill jobba som analytiker på Swedbank i Östersund? Då är detta något för dig - sök nu!

Vi söker nu sju nya analytiker inom AML till Swedbanks kontor i Östersund. Här kommer du få möjlighet att konkret jobba med frågor inom AML och KYC och kommer få axla en viktig roll för att förebygga och motverka penningtvätt och bedrägerier. Har du erfarenhet inom analysarbete och är ute efter nya jobbmöjligheter? Varmt välkommen med din ansökan!

Processen är redan igång, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt - vi ser fram emot att höra från dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som AML analytiker på Swedbank har vi möjlighet att erbjuda dig en central roll inom bankens arbete i frågor som rör AML och KYC. Du blir en del av ett team med höga ambitioner och kommer dagligen se till att vi du och dina medarbetare har ett hållbart och långsiktigt sätt att jobba inom compliance och regelefterlevnad. Här kommer du få jobba i ett kvalitetsmedvetet team som jobbar strukturerat mot att uppnå högt uppsatta mål. Förutom detta kommer du få axla en betydelsefull roll på Swedbank som är en av Sveriges största banker och såklart få möjlighet att växa - både som person och i din yrkesroll. 

Vi på TNG värnar om våra anställda vilket innebär att du bland annat självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som analytiker inom AML kommer du jobba med att motverka penningtvätt och annan finansiell brottslighet. Du kommer ha kontakt med kunder (både privat- och företagskunder), samla in information och göra riskanalyser. Allt med syfte att säkerställa kundkännedom av högsta möjliga kvalitet, vilket är en nödvändig del för att banken ska kunna bedriva arbetet inom motverkande av penningtvätt på ett bra sätt. 

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Kontakta kunder och begära in information 
  • Analysera och sammanställa informationen 
  • Ha kontakt med kollegor och kunder för att säkerställa att all information som krävs för en djupgående analys av kunder finns tillgänglig
  • Göra uppföljningar av kunder i enlighet med de uppföljningskrav som finns för att kunna identifiera och utesluta medverkan i penningtvätt eller annan finansiell kriminalitet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG. Uppdraget startar i oktober 2020 och pågår i minst sex månader, med chans till förlängning. Kundens kontor är placerat i trevliga lokaler i Östersund. Du kommer att arbeta vanliga kontorstider måndag till fredag kl. 8.00 - 17.00.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Till rollen som AML-analytiker söker vi dig som: 

  • har examen inom ekonomi, juridik eller annan passande utbildning för rollen
  • har tidigare erfarenhet av KYC/AML eller annat analysarbete
  • har tidigare erfarenhet inom service och kundkontakt - så att du känner dig trygg att leverera ett förstklassigt kundbemötande
  • har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Som person är du noggrann och du jobbar strukturerat och metodiskt för att hinna med dina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Du är också duktig på att samarbeta och kan stötta dina kollegor, samtidigt som du har förmågan att jobba självständigt för att säkerställa en god leverans av dina uppgifter. Vi tror också att du drivs av möjligheten att utvecklas personligt och professionellt.

Swedbank

Swedbank

Swedbank är banken för de många. Vi tror på mångfald och inkludering på arbetsplatsen och vi vill att våra medarbetare ska känna sig värdefulla och ha de bästa förutsättningar för att kunna utvecklas och prestera sitt bästa. Att hitta inspiration och lära av varandra driver oss framåt.

Uppdragsgivare Swedbank
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-10-31
Julia Wengse
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Räkna ut avståndet till jobbet

Ringvägen