TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Account Manager industri VVS till Ahlsell

Motiveras du av att skapa och bygga relationer? Ta då chansen att jobba som säljare på marknadsledande Ahlsell i Göteborg

Är du en driven, ansvarstagande och kundfokuserad person? Har du dessutom erfarenhet från försäljning och industri VVS? Bra! Då har vi jobbet för dig. Ahlsell fortsätter växa och söker nu en passionerad säljare med ansvar för kund-, affär- och tillväxt inom segmentet rör / armatur.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi har sedan starten vuxit oss stora, idag är vi marknadsledande, men behållit vår entreprenörsanda. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Här blir du en del av Sveriges största säljorganisation. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som Account Manager blir din uppgift att bearbeta kunder och ansvara för deras utveckling. 

Hos oss är den ena dagen aldrig den andra lik. Du kommer att vara en viktig del av vårt säljteam och driva försäljning mot nya och befintliga kunder inom segmentet industri VVS. 

Du blir en del av Sveriges största säljkår och samarbetar med innesäljare, butikssäljare och chefer i alla segment för att stötta våra kunder på bästa sätt.

Värt att veta

Med din kunskap inom segmentet skapar du förtroende hos Ahlsells prospekt och kunder i västra Sverige. 

Placeringsort Göteborg eller efter överenskommelse.

Våra förväntningar

Vi söker dig som på ett engagerande, drivande, öppet och ansvarsfullt sätt hjälper våra kunder att utveckla sina affärer. Du är konsultativ i din försäljning och har förmågan att både etablera och utveckla relationer. Du är målmedveten, lyhörd, ansvarstagande och resultatorienterad.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från försäljning mot industrikunder och inom segmentet VVS. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker därför dig som med stort engagemang tar dig an dina arbetsuppgifter. 

Alla lediga jobb