TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Account Manager till Datscha Stockholm

Utvecklande jobb som Account Manager i ett entreprenörsdrivet SaaS-företag inom fastighetsbranschen i Stockholm!

Är du nyfiken och resultatorienterad? Har du höga ambitioner och brinner för försäljning? Nu får du som Account Manager chansen att utvecklas inom ett världsledande företag i Stockholm. Hos snabbväxande Datscha får du stor frihet med eget ansvar samtidigt som du blir en del av ett nära samarbetande och stödjande team. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Datscha är en världsledande leverantör av information och analys av kommersiella fastigheter. På Datscha tror vi på ett nära samarbete. Vi drivs av innovativa, energirika och engagerade medarbetare. Genom att dela med oss av kunskap till varandra bidrar vi tillsammans till vår framgångsresa. Att vi har kul ihop och trivs tillsammans är grunden till att vi har nöjda kunder.

Vi erbjuder dig en grundlig introduktion och konkurrenskraftiga villkor. Datscha är ett bolag med entreprenörskänsla men med tryggheten av att vara en del av en stor koncern då Datscha ägs av Real Capital Analytics (RCA).

6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Account Manager ansvarar du för hela säljcykeln. Dina arbetsuppgifter består av att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad på Datschas moderna huvudkontor som ligger centralt i Stockholm. Du kommer ingå i ett team med två medarbetare som ansvarar för den nya produkten och du kommer ha ett nära samarbete med övriga säljrepresentanter. Du rapporterar till Head of Business Development, som sitter i Stockholm. Merparten av dina kunder återfinns i Stockholm men du kommer även resa till Finland/UK.

VEM ÄR DU?

Du har några års arbetslivserfarenhet och är van att arbeta mot större organisationer/företag och bearbeta kunder med ledande befattningar. Har du erfarenhet från finans eller fastighetsbranschen är det meriterande. Som person är du kreativ, ansvarsfull och initiativtagande. Du motiveras av att arbeta i team samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. För dig står kundens behov i centrum och du arbetar effektivt och strukturerat. Vi ser gärna att du är relationsorienterad med en passion för försäljning.

För att trivas i rollen ser vi att du har:

 

Motiveras du av detta är du välkommen till ett högpresterande och affärsorienterat team!

Alla lediga jobb