TNG
Account Manager till SecureLink Malmö

Account Manager till SecureLink Malmö

Brinner du för att driva affärer, gillar teknik och vill utvecklas inom Cyber Security?

Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-04-01
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Ny Teknik Ny Teknik
Tjänstebil Tjänstebil
Jenny Andreasson
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Brinner du för att driva affärer, gillar teknik och vill utvecklas inom Cyber Security?

Som Account Manager kommer du att driva affärer samtidigt som du utvecklas inom Cyber Security. Du blir en del av vårt försäljningsteam i Malmö och kommer att få vara med och hjälpa några av Sveriges största företag och myndigheter att hitta nya sätt att skapa en säkrare IT-miljö. Delar du vårt intresse för cybersäkerhet och vill driva affärer i en organisation som satsar framåt, då kan detta vara din nästa utmaning!

Vill du vara med oss på vår resa framåt och bli en del av Orange Cyberdefense? Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att vara ledande inom "Cyber Security and Managed Security Services" i Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

 • Respekt för varandra och våra åtaganden
 • Förtroende för varandra
 • Enkelhet i fokus
 • Innovation - alltid
 • Prestigelöshet

Vi på SecureLink är Challengers som vill förändra, utmana, växa. Hos oss driver vi alla arbetet framåt och innovation står högt på agendan. Vi tycker att det är viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter, både inom sin yrkesroll men även möjlighet att utvecklas inom organisationen. Vi är en del av Orange Cyberdefense och hos oss blir du en del av en internationell organisation som värdesätter innovation och självdriv. Endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi är engagerade, älskar vad vi gör och tror på kraften i att ha kul på jobbet och skapa nytt. Vi tror på kraften i att bygga starkare relationer mellan team och avdelningar och tillsammans skapar vi en arbetsplats där vi trivs och växer. Här får du vara med och utveckla SecureLinks framtida tjänster och affärsmodeller. Och självklart tycker vi det är viktigt att du får frihet och flexibilitet i ditt arbete. Hos oss satsar vi på kompetensutveckling men du får också tjänstebil, tjänstepension, friskvårdbidrag och andra förmåner.

Hos oss skapar vi hela tiden nytt och driver utvecklingen framåt!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Account Manager kommer du att utveckla kundrelationer och driva affärer tillsammans med kollegor i vårt svenska säljteam och blir en del av Orange Cyberdefense. Du kommer att skapa värde genom att vara rådgivare, ge rekommendationer och hjälpa våra kunder med vilka lösningar som passar bäst utifrån deras behov och förutsättningar. Du kommer vara ansvarig för att skapa goda relationer med nyckelpersoner ute hos kund utifrån dina kundkonton.

Du kommer att driva affärer genom att till exempel:

 • Bygga relationer med nya kunder men även utveckla befintliga.
 • Utveckla en trusted advisor relation med intressenter hos kund
 • Presentera lösningar; produkter och best practice för kunder med hjälp av Solution Architect
 • Se till att våra lösningar snabbt och framgångsrikt levereras enligt kundens behov och mål
 • Förbereda offerter, avtal och anbud
 • Identifiera och odla möjligheter inom erbjudandet och samarbeta med andra interna och externa team för att säkerställa tillväxt.
 • Kommunicera initiativ i månatliga / kvartalsvisa möten med interna och externa intressenter.
 • Säkerställa bra kvalité i forecast, prognos och kundkontoinformation

Hos oss kommer du att få vara med och påverka och utveckla din roll. Du kommer ständigt att ställas inför nya utmaningar och kontakter och kommer vara med och utveckla framtida tjänster och affärsmodeller.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som Account Manager får du från dag ett en mentor som bidrar till din fortsatta utveckling inom cybersäkerhet och inom vårt företag. Du utgår från vårt kontor i Malmö och kommer att jobba i södra Sverige. Resor förkommer i mindre omfattning och såklart finns det flexibilitet i arbetet.

Hos oss blir du en del av ett team där vi jobbar tillsammans för att driva affärerna framåt. Vi tror att du trivs som bäst när du får bygga relationer, både internt och med kunder och leverantörer i en snabbrörlig miljö.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du drivs av att göra affärer och gillar att jobba i en roll med många kontaktytor där du får nätverka. För att trivas i vår challengerkultur och prestera i rollen tror vi att du tar egna initiativ och är engagerad och självdrivande person som ansvarar för dina resultat. Vi tror att du tar vara på affärsmöjligheter och har en god verksamhetsförståelse som gör att du kan sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter. Du bygger förtroende, stödjer och uppmuntrar andra och skapar en stabil arbetsatmosfär. Du känner dig bekväm i och kommunicerar flytande i tal och skrift, på både svenska och engelska.

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av att arbeta med tjänsteförsäljning och teknik, gärna inom IT eller IT-säkerhet. Du kommer att jobba med stora företag och myndigheter och kommer att ha nytta av erfarenheter av komplex tjänsteförsäljning i en större organisation. Kanske har du kunskap inom IT-säkerhet och något eller några av områdena; cloud, DevOps, identity, nätverk, felsökning, SIEM/nätverksmonitorering, kryptering, hot- och sårbarhetsanalys eller andra relevanta områden.

Har du en eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi, IT eller liknande är det meriterande. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för cybersäkerhet och känner att det är det här området du vill fördjupa dig och utvecklas inom.

SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor. Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag som är en del av Orange Cyberdefense. Vi befinner oss i en expansiv fas och ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér. Hos oss jobbar vi alltid efter våra värderingar, där innovation, enkelhet, tillit och respekt är viktiga ledord. På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity. Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

SecureLink
Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-04-01
Jenny Andreasson
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Räkna ut avståndet till jobbet

Warfvinges Väg 39, Stockholm