TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Account Manager till SecureLink

Intresserad av att jobba som säljare för region syd på Europas ledande företag inom Cyber Security? Här är tjänsten för dig!

Brinner du för försäljning, relationsbyggande och har ett stort tekniskt intresse? Nu söker vi en Account Manager till region syd som sträcker sig upp till Halmstad, Växjö och Oskarshamn. Här är möjligheten för dig som trivs i en snabbt växande bransch och motiveras av att möta kunder. Du får stor frihet och ett regionalt ansvar, men har samtidigt ett stöttande team bakom dig.

Vill du arbeta inom ett specialistföretag där ni alla delar samma passion för Cyber Security? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På SecureLink tycker vi att det är viktigt att man får möjlighet till både professionell- och personlig utveckling. Vi lever i en konstant föränderlig värld som präglas av snabba beslut, högt tempo och innovation. På SecureLink känner vi en innerlig respekt och tillit till varandra, vår profession och till våra kunder och skapar varje dag värde i det arbete vi gemensamt bedriver.

Som anställd på SecureLink erbjuds du ett generöst förmånspaket innehållande tjänstepension, aktiviteter, tillgång till gym, bidrag till friskvård och tjänstebil.

Tjänstebil
Tjänstebil
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Account Manager kommer du att arbeta i SecureLinks försäljningsorganisation tillsammans med 5 säljare, 2 innesäljare och 2 pre-sales kollegor.

Ditt ansvar kommer framförallt att vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Securelinks huvudkontor ligger i moderna lokaler i Malmö, där det även finns tillgång till gym och givetvis många kompetenta kollegor som gärna delar sina kunskaper. Det finns även möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan. På Securelink är öppenhet, ärlighet, samarbete och integritet viktigt och utvecklingsmöjligheterna är stora. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och drivs av att möta människor och lösa deras behov. Du är en affärsdriven och kommunikativ person som har lätt att knyta och underhålla kontakter och relationer. För att trivas och prestera hos oss tror vi att du gärna tar initiativ och ansvar samtidigt som det är naturligt för dig att jobba i team. 

För den här tjänsten ser vi att du har:

 Har du erfarenhet av Sales force är det meriterande.

Alla lediga jobb