TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

ActiWay söker medarbetare till Kundtjänst

Vi söker dig som vill arbeta inom kundservice i Stockholm och vill vara en del av ActiWays fortsatta tillväxtresa.

Trivs du i servicerollen och tycker om att kommunicera med kunder via telefon och mail? I så fall är det dig vi söker till en spännande roll hos ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en innovativ digital produkt för hantering av friskvårdsbidraget. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en del av ett positivt gäng i ett innovativt företag som står för familjär stämning, där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas vidare inom företaget. Tjänsten är placerad i nya fräscha lokaler nära Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ActiWay är ett företag i ständig tillväxt och består idag av ett härligt gäng på 15 medarbetare. Tillsammans med ytterligare två medarbetare kommer du att ansvara för företagets kundservice. Tjänsten är på heltid med start omgående. Inledningsvis kommer du att vara anställd som konsult hos TNG men för rätt person finns det därefter mycket goda möjligheter att bli rekryterad för en fast tjänst hos ActiWay. Rollen är på heltid och dina arbetstider är må-fr 09.30-18.00.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för kundservice och är van att arbeta med telefon som främsta arbetsredskap. Du förstår vikten av att vara företagets ansikte utåt och är stolt över ditt sätt att hantera kontakten med kunder. Vi ser gärna att du har god systemvana och det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i något affärssystem eller CRM-system. Utöver detta är det även ett plus om du är intresserad av hälsa och friskvård eller utövar någon sport.

Det viktigaste för att klara av rollen är dock att du har drivet och viljan att lära dig samtidigt som du som person agerar med prestigelöshet och är redo att följa med på ActiWays fortsatta tillväxtresa. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor är det av stor vikt att du är både serviceinriktad och relationsbyggande. Det är också viktigt att du är kommunikativ samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger också stor vikt vid din personliga lämplighet. 

Alla lediga jobb