TNG
Administrativ inköpskoordinator till Staples
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Administrativ inköpskoordinator till Staples

Är du lösningsorienterad, tycker om att ge god service och vill ingå i ett riktigt gott team placerat i Göteborg?

Arbetsgivare Staples Branding Solutions
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2022-01-09
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Emelie Lämhed
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Emelie Lämhed

0737452223

Är du lösningsorienterad, tycker om att ge god service och vill ingå i ett riktigt gott team placerat i Göteborg?

Vår målsättning är att alltid erbjuda våra kunder produkter som syns, känns och upplevs på ett sätt som stärker kundens varumärke. I din roll som administrativ koordinator (Customer Unique Specialist som vi benämner titeln) spelar du en viktig roll för organisationen och för kunden.

För att vi skall fortsätta växa söker vi nu dig som vill utvecklas vidare inom profilbranschen. Att göra detta på ett företag som är ett av marknadens starkaste och som har de mest kompletta lösningarna inom varumärkesprofilering borde göra att du vill veta mer om oss och om tjänsten.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Staples Branding Solutions befinner sig i en väldigt expansiv fas med mycket spännande möjligheter för rätt person. Vi erbjuder dig ett företag som ligger i framkant och vi strävar hela tiden efter att hitta nya områden för tillväxt. Du erbjuds här en kundnära roll där du får vara med och utveckla specifika kunders sortiment och tillgodose deras speciella behov av unika produkter. Du kommer att utvecklas inom olika produktsegment, leverantörskontakter, inköp och leveransfrågor.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer supportera Staples Branding Solutions säljorganisation samt löpande serva våra kunder med produktförslag samtidigt som du säkerställer inköp vad gäller leveranssäkerhet och kvalité för de kunder där du är en del av teamet. Arbetet innebär produktskapande i affärssystem samt även kundmötande delar i form av våra e-handelsplattformar.

Dina arbetsuppgifter innefattar även följande:

  • Genomföra produktresearch och produktpresentationer
  • Hantera leverantörskontakter och prisjämförelser
  • Administration i affärssystem och övriga system
  • Offertgenomförande, orderhantering och Inköp
  • Utvecklingsprojekt för att vi hela tiden skall förbättra oss och våra tjänster
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Staples Branding Solutions har kontor i Sisjön och Du kommer vara en del av vår inköpsavdelning och hantera löpande kontakt med leverantörer, kunder och kollegor samt säkerställa att bestämt kundsortiment görs tillgängligt i våra säljverktyg och affärssystem.

På Branding Solutions är vi ett väl sammansvetsat team som har ett stort engagemang för det vi gör. Då våra lösningar och produkter efterfrågas av allt fler kunder präglas vardagen av många spännande utmaningar att lösa och detta gör vi i ett högt tempo och med stor frihet men också med stort eget ansvar.

Tjänsten är ett vikariat med placering i Sisjön. Rollen innebär visst resande, primärt inom Sverige.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker gärna dig med tidigare erfarenhet av profil-, arbetsklädes- eller liknande bransch och nu vill vara med och bidra till vår utveckling och ambition till att förändra branschen. Vi ser positivt på att du idag arbetar i en liknande roll och att du har erfarenhet av kundkontakter, att koordinera projekt och hantera hela kedjan från leverantörsledet till kundupplevelse och leverans. Om du också har arbetat med inköp är detta meriterande och har du dessutom ett brinnande engagemang för administration så ser vi det som ett stort plus.

Du har god förståelse för affären och tycker om att hantera många projekt samtidigt. Du har initiativförmåga och kan fatta dina egna beslut. Du tycker om att arbeta nära människor, både kunder, leverantörer och kollegor. Du har goda IT-kunskaper, där Excel och Powerpoint är ett krav, SAP och Photoshop är meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska utan bekymmer.

Staples Branding Solutions

Staples Branding Solutions

Staples Branding Solutions är ett eget affärsområde inom Staples Solutions som erbjuder företag och organisationer arbetskläder, profilkläder, profilprodukter, trycksaker och lifestyleprodukter. Staples Branding Solutions är idag väldigt framgångsrika och omsatte ca 200MSEK år 2020 men har målsättningar att bli betydligt större än så och vi befinner oss i en väldigt expansiv fas med många roliga möjligheter för rätt person. Idag så ingår Staples Branding Solutions i Lyrecokoncernen, en global aktör med verksamhet i drygt 40 länder och med fler än 10.000 anställda.

Staples Branding Solutions
Arbetsgivare Staples Branding Solutions
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-09
Emelie Lämhed
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Emelie Lämhed

0737452223

Räkna ut avståndet till jobbet

Datavägen 12A, Askim