TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör / ekonomiassistent på danska

Talar du danska och vill jobba med ekonomi? Vi söker dig som vill utvecklas som ekonomiassistent och administration!

Till vår kund i södra Stockholm söker vi dig som talar och skriver danska och svenska flytande. Det här är ett perfekt jobb för dig som vill jobba med ekonomi, administration och utvecklas inom området. Vår kund är ett stort bolag som erbjuder många utvecklingsmöjligheter. Låter detta intressant för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent hos vår kund får du möjlighet att jobba i ett trevligt team med ekonomi inom kundreskontra. Du kommer att få en bra introduktion i början av din anställning för att komma in i arbetsuppgifterna på ett bra sätt. Du kommer sedan att ansvara för kunderna i Danmark samt stötta dina kollegor som jobbar med kunderna i Sverige. 

Detta är ett konsultuppdrag via oss på TNG. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent kommer du att jobba med:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund sitter i södra Stockholm och du kommer att bli en del av kundreskontran där idag 4 personer jobbar. Det här är ett konsultuppdrag på 6 månader med mycket goda möjligheter till överrekrytering. Tjänsten är på heltid och förväntas starta efter sommaren. 

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som ekonomiassistent ser vi att du:

Som person tror vi att du har en vilja att lära dig och utvecklas inom ekonomiområdet. Du trivs att jobba strukturerat och kommer gärna med förbättringar för att exempelvis effektivisera processer och system. Har du tidigare jobbat med ekonomi är det meriterande men inget krav. 

Alla lediga jobb