TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör ekonomiassistent till längre uppdrag

Administratör / ekonomiassistent till längre konsultuppdrag i Kumla

Är du intresserad av att arbeta med administration och ekonomi? Hos vår kund får du möjlighet till en bred tjänst på företagets ekonomiavdelningen. Du arbetar tight med dina närmsta kollegor inom ekonomi och har möjligheten att lära mycket av dem.

Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du bli en del av ett sammansvetsat team inom koncernen som hanterar all administration för de operativa bolagen inom Sverige.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en viktig del av en av en organisation som är ledande i sin bransch. Som konsult har du möjlighet att bredda din kompetens och snabbt få mycket erfarenhet. Vidare har du möjlighet att utveckla ditt kontaktnät och därmed skapa fler karriärmöjligheter. Utöver detta erbjuds du ett kollektivavtal med attraktiva villkor och förmåner. För rätt person finns det goda möjligheter för överrekrytering. 

 

Friskvård
Friskvård
Frukost
Frukost
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med start i augusti. Detta är ett längre konsultuppdrag via TNG och för rätt person finns möjlighet till överrekrytering. Du kommer att jobba i naturnära lokaler i Kumla och vara en del i ett engagerat och kompetent team.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en känsla för siffror. 

Du har goda kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel, och har en god systemvana. Då du blir del av en internationell koncern har du goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du noggrann med ett systematiskt arbetssätt samt serviceinriktad och agerar på eget initiativ. 

Alla lediga jobb