TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör inom AML till Swedbank i Piteå

Intresse för administration och en vilja att utvecklas inom bank och finans? Till Swedbank i Piteå söker vi nya administratörer!

Är du nästa administratör inom AML på Swedbank i Piteå? Vi söker nya administratörer som vill utvecklas inom ekonomi på bank, med fokus på utredning och motverkan av ekonomisk brottslighet (AML - Anti Money Laundering). Mindre viktigt är vad du har för erfarenheter sedan tidigare - du kommer komma långt med noggrannhet, ett stort driv och en god analytisk förmåga!

Låter detta som en spännande möjlighet för dig? Processen är redan igång, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt - vi ser fram emot att höra från dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedbank erbjuds du en viktig roll inom bankens arbete i frågor som rör AML. Du blir en del av ett team med höga ambitioner och kommer dagligen se till att ni har ett hållbart och långsiktigt sätt att jobba inom compliance och regelefterlevnad. Här är vi kvalitetsmedvetna och jobbar strukturerat mot att uppnå högt uppsatta mål. Förutom detta kommer du få axla en betydelsefull roll på Swedbank som är en av Sveriges största banker och såklart få möjlighet att växa - både som person och i din yrkesroll. 

Vi på TNG värnar om våra anställda vilket innebär att du bland annat självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som administratör inom AML kommer du jobba med att motverka penningtvätt och annan finansiell brottslighet. 

Exempel på arbetsuppgifter är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG. Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår t o m årsskiftet, med chans till förlängning. Kundens kontor är placerat i Swedbanks kundcenter i Piteå. Du kommer att arbeta vanliga kontorstider måndag till fredag kl. 8.00 - 17.00.

VEM ÄR DU?

Till denna administrativa roll söker vi dig som:

Ett stort plus är såklart om du har jobbat inom bank och finans tidigare, eller om du har en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom området. Förutom detta är du också duktig på att samarbeta och kan stötta dina kollegor, samtidigt som du har förmågan att jobba självständigt för att säkerställa en god leverans av dina uppgifter. 

Alla lediga jobb