TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör inom ekonomi till Swedbank Finans

Vill du jobba som administratör med fakturahantering på Swedbank Finans i Stockholm? Sök jobbet redan idag!

Nu söker Swedbank Finans flera administratörer till gruppen inom billeasing i Stockholm. Rollen erbjuder dig en stor möjlighet att utvecklas inom administration på en av Sveriges största banker. Trivs du i en administrativ roll och tycker att ekonomi är kul? Då är du den vi söker! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en möjlighet för dig att utvecklas i rollen som administratör och lära sig mer om billeasing hos en av Sveriges största banker. Swedbank Finans arbetar aktivt med att skapa nöjda kunder och har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår från värderingarna – enkel, öppen och omtänksam. Rollen på Swedbank Finans innebär att du får verka i ett högt tempo och vara i en lärorik och utvecklande miljö. Här kommer du vara i ett prestigelöst team som värderar samarbete och kommunikation högt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör kommer du att tillhöra gruppen leverantörssupport där du kommer att få:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med kontorstider måndag till fredag. Tänkt start är omgående och uppdraget förväntas pågå i 4-5 månader, med möjlighet till förlängning. Du kommer att sitta i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg).

VEM ÄR DU?

För att du ska trivas i rollen på Swedbank Finans tror vi att du:

Alla lediga jobb