TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör inom finans till Agco Finance

Agco Finance i centrala Stockholm söker en kundorienterad administratör som är intresserad av finans och ekonomi. Sök här!

Är du intresserad av bank och finans och vill få in foten på ett finansbolag? Är du strukturerad och en fena på att bemöta kunders olika behov på ett servicemässigt och professionellt sätt? Hos Agco Finance kommer du få möjlighet att utveckla dina kunskaper inom kundservice, administration och finans. Bli en del av Business Support-teamet på Agco Finance redan idag! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Agco Finance är en del av De Lage Landen som fokuserar på finansieringslösningar inom lantbruk. Hos Agco Finance får du en bred och flexibel roll som Business Support Officer. Här kommer du vara en del av ett team som består av kontraktsadministratörer, kundservicemedarbetare och säljare av deras skräddarsydda finansieringslösningar. Här får du möjligheten att arbeta i ett prestigelöst team som är öppet och hjälpsamt i en miljö som är ständigt föränderlig. Du blir en del av ett företag som alltid strävar efter att möta kundens behov och leverera service i världsklass, där kundnöjdhet är viktigast. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som administratör inom finans kommer du tituleras Business Support Officer och jobba i en bred roll med stora utvecklingsmöjligheter. Dina primära arbetsuppgifter kommer att innefatta att aktivera, underhålla och kontrollera avtal samt att ge svara på frågor och ge råd till kunderna. Exempel på dagliga arbetsuppgifter är: 

Du kommer jobba en stor del i Excel men även andra interna system hos vår kund. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG, och arbeta ute hos Agco under perioden. I rollen som administratör inom finans på Agco Finance kommer du att sitta i fräscha kontor centralt i Stockholm. Rollen innebär också mycket samarbete med andra avdelningar internt.

Teamet består i dagsläget av sju härliga kollegor som dagligen jobbar för de bästa skräddarsydda lösningarna för kunderna. Uppdraget är på heltid med start omgående och löper på under sex månader, med goda möjligheter för förlängning och/eller överrekrytering. Vi ser också gärna att du jobbar under sommaren, då det är högsäsong för Agco Finance. 

VEM ÄR DU?

Till jobbet som administratör söker vi dig som har ett intresse för finansieringslösningar, god kundservice och ett stort driv att lära mer och utvecklas i din yrkesroll.

Vi tror att du: 

Alla lediga jobb