TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till FTI i Solna

Är du intresserad av att jobba med administration och kundservice? Vi söker en Administratör till FTI med start omgående.

Vill du ha en kombinerad roll där du både får arbeta administrativt samtidigt som du hjälper kunder över telefon? Är du noggrann och systematisk? Perfekt! Nu söker FTI - Förpacknings- och tidningsinsamlingen i Solna en Administratör till sin backoffice. Låter det intressant? Ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba på ett trevligt bolag där du supporterar verksamheten och bidrar till att det dagliga arbetet flyter på. Du blir en del av ett härligt team på 10 personer och får en grundlig upplärning vid din start.  

Du kommer att arbeta ute hos FTI under hela perioden och få många nya kollegor vilket breddar ditt professionella nätverk. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Administratör kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och förväntas starta så snart som möjligt. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader via oss på TNG och det finns möjlighet att uppdraget blir förlängt. FTI sitter vid Solna Business Park i Stockholm. 

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som Administratör ser vi att du har:

Som person ser vi att du är noggrann och systematisk eftersom att du uppdaterar kundinformation. Vidare är du kommunikativ, serviceinriktad och duktig problemlösare. 

Låter det här som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb