TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör inom penningtvätt (AML)

Intresserad av att jobba inom AML och compliance inom finans? Vi söker tre administratörer med intresse för ekonomi och juridik.

Just nu söker vi tre analytiska administratörer till compliance-teamet på ett finansbolag i Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag på ungefär tre månader som startar så snart som möjligt - perfekt för dig som har nyligen avslutade studier inom ekonomi, finans, juridik eller liknande och vill lära dig mer om AML och compliance. Det passar såklart dig som av någon annan anledning vill ha ett kortare uppdrag och lära dig mer inom området.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som AML-administratör kommer du att jobba i ett finansbolags penningtvättssystem och stötta under en arbetstopp under våren. Du erbjuds att komma in på ett stort finansbolag och lära dig mer om frågor kopplade till AML och compliance. Det finns även en chans att på sikt jobba deltid, parallellt med studier eller din huvudsakliga sysselsättning.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som AML-administratör kommer du att vara en viktig resurs i arbetet med compliance och penningvätt. Detta är en administrativ och till viss del analytisk roll där du i korta drag kommer att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är ett kortare konsultuppdrag via bemanningsföretaget TNG, där du kommer arbeta som konsult via oss ute hos vår kund som är ett stort finansbolag i Stockholm. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och kommer att pågå i ungefär tre månader. Uppdraget kan bli längre än så, beroende på hur datamängden utvecklar sig. Det finns möjlighet att fortsätta som deltid, beroende på hur företagets behov ser ut. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som vill lära dig mer om AML, compliance och har ett intresse för administrativt arbete inom bank och finans. 

Det är bra om du:

Alla lediga jobb