TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör på deltid i centrala Stockholm

Nu söker vi dig som vill jobba deltid som administratör till vår kund i centrala Stockholm. Läs mer här!

Är du intresserad av ett deltidsjobb där du får stötta upp med administrativa arbetsuppgifter? Vår kund i centrala Stockholm söker en administratör som supporterar avtalsadministratörerna i deras vardag. Du kommer jobba tre dagar i veckan (gärna tisdag, onsdag och torsdag), ett perfekt deltids-/extrajobb för dig som exempelvis studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba i ett spännande bolag där du självständigt jobbar administrativt samtidigt som du har ett tätt samarbete med övriga kollegor. Detta är ett konsultuppdrag via oss på TNG. Vi värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör kommer du supportera dina kollegor med avtalsadministration. Det kommer bland annat innebära:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer jobba på Drottninggatan i centrala Stockholm och du kommer att bli del av ett team på två personer som jobbar med avtalsadministration. Tjänsten är på deltid där du jobbar heldagar, tre dagar i veckan, gärna tisdag, onsdag och torsdag. Detta är ett konsultuppdrag via TNG med start omgående och som förväntas pågå fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning. 

VEM ÄR DU?

För att passa för tjänsten som administratör söker vi dig som:

Alla lediga jobb