TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till aktör inom biltvätt i Stockholm

Vill du arbeta administrativt och även sitta i en helpdesk i engagerade team? Ansök idag!

Gillar du att arbeta med varierat administrativa uppgifter och skulle du trivas i en helpdesk? Vill du arbeta i stöttande team där kunden sätts i fokus? Gillar du högt tempo där du är en nyckelspelare i teamet? Då är denna tjänst rätt för dig! Vi söker en ny medarbetare till Pamaco Totalservice AB / WashTec Sverige i Kista, Stockholm. Välkommen och ansök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att vara en del av två olika avdelningar, serviceavdelningen och säljavdelningen. Rollen innebär att sitta på helpdesk och hantera serviceärenden och löpande blandade administrativa arbetsuppgifter, vilket gör att du får chansen att vidareutvecklas inom dessa områden. Mottot är "service i fokus", något som man lever efter varje dag på Pamaco Totalservice AB / WashTec Sverige.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du att:

Du kommer att arbeta på två avdelningar: serviceavdelningen och säljavdelningen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I den här rollen får du möjlighet att utvecklas på två olika avdelningar, serviceavdelningen och säljavdelningen.

På serviceavdelningen arbetar ca 45 personer med att ständigt hålla koll på kunderna behöver, när de behöver det och hur man på bästa sätt kan hjälpa dem. Det finns 5 serviceplanerare som dagligen har kontakt med 40 tekniker och montörer som åker ut till kunderna varje dag och reparerar, underhåller och monterar biltvättar, tvättgator, lastbilstvättar och reningsverk i hela landet.

Säljarna jobbar med långsiktiga relationer och att bygga förtroende hos kunderna. Pamaco Totalservice AB / WashTec Sverige är marknadsledande inom sin bransch och utökar ständigt med nya kunder som vill utveckla sin verksamhet med branschens bästa biltvätt.

Då en kund vill installera en biltvätt eller byta ut sin befintliga tas projektet över av en projektledare som driver projektet i mål allt ifrån beställning, montaget och installation. Ofta innebär det mycket mer än att installera en biltvätt i en befintlig hall, inte sällan så ska tvätten till exempel installeras i samband med en nybyggnation. Det innebär många kontakter och att verkligen vara spindeln i nätet hos kunden. Både säljare och projektledare har produktchefer till hjälp. Det de inte vet om produkterna är inte värt att veta!

Du kommer att bli anställd av TNG och jobba som konsult hos Pamaco Totalservice AB / WashTec Sverige i 6 månader, med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid och kontoret är placerat i Kista, Stockholm. Urval sker löpande då uppdraget startar omgående.

TNG värnar om ditt välmående som konsult och som anställd är du betydelsefull. Därför erbjuds du en trygg anställning, som innefattar bland annat kollektivavtal.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har god administrativ vana. Telefonvana är meriterande. Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och har du jobbat i ett ärendesystem eller hanterat kundbokningar är det ett stort plus. Det är meriterande om du har erfarenhet inom Backoffice, ärendehanteringssystemet Evatic och ekonomisystemet Jeeves.

Som person ser vi att du är stresstålig då tempot är högt och du vill ge bra service till kunderna. Du ser det som en självklarhet att stötta din omgivning då alla i teamet är viktiga. Vi ser gärna att du kan uttrycka dig obehindrat i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Alla lediga jobb