TNG
Administratör till aktör inom biltvätt i Stockholm

Administratör till aktör inom biltvätt i Stockholm

Vill du arbeta administrativt och även sitta i en helpdesk i engagerade team? Ansök idag!

Uppdragsgivare Pamaco Totalservice AB / WashTec Sverige
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-09-04
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Amanda Karlsson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Vill du arbeta administrativt och även sitta i en helpdesk i engagerade team? Ansök idag!

Gillar du att arbeta med varierat administrativa uppgifter och skulle du trivas i en helpdesk? Vill du arbeta i stöttande team där kunden sätts i fokus? Gillar du högt tempo där du är en nyckelspelare i teamet? Då är denna tjänst rätt för dig! Vi söker en ny medarbetare till Pamaco Totalservice AB / WashTec Sverige i Kista, Stockholm. Välkommen och ansök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att vara en del av två olika avdelningar, serviceavdelningen och säljavdelningen. Rollen innebär att sitta på helpdesk och hantera serviceärenden och löpande blandade administrativa arbetsuppgifter, vilket gör att du får chansen att vidareutvecklas inom dessa områden. Mottot är "service i fokus", något som man lever efter varje dag på Pamaco Totalservice AB / WashTec Sverige.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du att:

  • Sitta i helpdesk och hantera serviceärenden.
  • Registrera ärenden och skicka det vidare till planeringsteamet.
  • Sköta administrationen kopplade till ärendena.
  • Administrera och uppdatera register och filer.
  • Administrera hemsidan och sociala medier.

Du kommer att arbeta på två avdelningar: serviceavdelningen och säljavdelningen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I den här rollen får du möjlighet att utvecklas på två olika avdelningar, serviceavdelningen och säljavdelningen.

På serviceavdelningen arbetar ca 45 personer med att ständigt hålla koll på kunderna behöver, när de behöver det och hur man på bästa sätt kan hjälpa dem. Det finns 5 serviceplanerare som dagligen har kontakt med 40 tekniker och montörer som åker ut till kunderna varje dag och reparerar, underhåller och monterar biltvättar, tvättgator, lastbilstvättar och reningsverk i hela landet.

Säljarna jobbar med långsiktiga relationer och att bygga förtroende hos kunderna. Pamaco Totalservice AB / WashTec Sverige är marknadsledande inom sin bransch och utökar ständigt med nya kunder som vill utveckla sin verksamhet med branschens bästa biltvätt.

Då en kund vill installera en biltvätt eller byta ut sin befintliga tas projektet över av en projektledare som driver projektet i mål allt ifrån beställning, montaget och installation. Ofta innebär det mycket mer än att installera en biltvätt i en befintlig hall, inte sällan så ska tvätten till exempel installeras i samband med en nybyggnation. Det innebär många kontakter och att verkligen vara spindeln i nätet hos kunden. Både säljare och projektledare har produktchefer till hjälp. Det de inte vet om produkterna är inte värt att veta!

Du kommer att bli anställd av TNG och jobba som konsult hos Pamaco Totalservice AB / WashTec Sverige i 6 månader, med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid och kontoret är placerat i Kista, Stockholm. Urval sker löpande då uppdraget startar omgående.

TNG värnar om ditt välmående som konsult och som anställd är du betydelsefull. Därför erbjuds du en trygg anställning, som innefattar bland annat kollektivavtal.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har god administrativ vana. Telefonvana är meriterande. Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och har du jobbat i ett ärendesystem eller hanterat kundbokningar är det ett stort plus. Det är meriterande om du har erfarenhet inom Backoffice, ärendehanteringssystemet Evatic och ekonomisystemet Jeeves.

Som person ser vi att du är stresstålig då tempot är högt och du vill ge bra service till kunderna. Du ser det som en självklarhet att stötta din omgivning då alla i teamet är viktiga. Vi ser gärna att du kan uttrycka dig obehindrat i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Pamaco Totalservice AB / WashTec Sverige

Pamaco Totalservice AB / WashTec Sverige

Pamaco Totalservice AB, vilket är det legala bolagsnamnet, är marknadsledande inom försäljning av system för fordonstvätt och har mer än 35 års erfarenhet. Pamaco Totalservice representerar sedan början av 2000-talet det världsledande tyska varumärket WashTec på den svenska marknaden.
Pamaco Totalservice erbjuder kunderna på den svenska marknaden ett komplett utbud av produkter och tjänster för fordonstvätt vilket omfattar automattvättar, gör-det-själv-tvättar, vattenreningssystem, tvättkemikalier, en rikstäckande serviceorganisation samt tillhörande service och tjänster. Det breda kunderbjudandet riktar sig till såväl den enskilde tvättentreprenören som internationella bensinbolag samt tillverkare och återförsäljare av fordon. Läs mer om Pamaco Totalservice AB / WashTec Sverige på washtec.se eller på deras karriärsida jobs.washtec.se

Pamaco Totalservice AB / WashTec Sverige
Uppdragsgivare Pamaco Totalservice AB / WashTec Sverige
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-04
Amanda Karlsson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet

Haukadalsgatan 12, Kista