TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till Arriva i Stockholm

Nu söker Arriva i Stockholm en Administratör inom orderhantering till avdelning Spår- och Stationsunderhåll, sök redan idag!

Som Administratör inom orderhantering hos Arriva på avdelning Spår- och Stationsunderhåll i Stockholm kommer du få arbeta i en relationsskapande roll med varierande arbetsuppgifter. Här finns verkligen möjligheten till att avancera i sin administrativa roll. Låter detta intressant, välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer bli en del av ett företag som andas prestigelöshet och som uppmuntrar sina anställda till utveckling.
Att få fler att åka kollektivt och att då leverera en komfortabel kundupplevelse är det som varje dag motiverar och vägleder Arriva. Som styrmedel och riktlinjer har hela koncernen formulerat ett antal grundläggande värderingar som är stöd för beslut; "One Arriva." "Great customer experience." "Doing the right thing." och "Thinking beyond."

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare på Arriva kommer du bland annat:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kontoret är beläget vid Ulvsundsdepån i Bromma och det administrativa teamet du blir en del av består av ytterligare en Administratör och Chefen för Spår & Station. Denna tjänst är ett konsultuppdrag på heltid, med möjlighet till anställning, som inleds med en grundlig introduktion där du som anställd får all information samt verktyg för att på ett effektivt och professionellt sätt ha möjlighet att komma in i din nya roll. Arbetstiderna är mellan 08.00-17.00 . Vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt. 

VEM ÄR DU?

Som administratör kommer du arbeta i en varierande roll med stora kontaktytor både internt och externt samt ha flera ansvarsområden, så för att lyckas i denna roll ser vi att du har förmågan att anpassa ditt sätt att kommunicera utifrån situation och person. För att trivas i rollen behöver du vara mycket noggrann och ha förmågan att arbeta självständigt såväl som i team. Då det är ett högt tempo är det viktigt att du är stresstålig och flexibel. Som person arbetar du välstrukturerat och kan effektivt prioritera ärenden som du får in under en arbetsdag.
För denna tjänst är det ett krav att du har mycket goda Excelkunskaper och kan skapa diagram och pivottabeller. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i både engelska och svenska.

Alla lediga jobb