TNG
Kundtjänst till Cabonline i Malmö

Kundtjänst till Cabonline i Malmö

Är du en fena på administration och har erfarenhet av kundtjänst? Då har vi uppdraget för dig!

Uppdragsgivare Cabonline
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-02-17
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Angelina Nilsson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Är du en fena på administration och har erfarenhet av kundtjänst? Då har vi uppdraget för dig!

Cabonline söker nu en självgående och prestigelös kundtjänstmedarbetare till deras kontor i Malmö. Cabonline är ett företag i transportbranschen som dagligen förenklar taxiresor för tusentals resenärer. Låter det intressant? Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kundtjänstmedarbetare kommer du ha en ansvarsfull roll då du mejlledes kommer att ha en direktdialog med Cabonlines kunder. Du kommer att bli en del av ett glatt, hjälpsamt och levererande team som värdesätter samarbete och att man ska ha trevligt på jobbet. Här är arbetsklimatet tempofyllt och serviceinriktat.

Detta är ett bemanningsuppdrag som kan startas omgående och som förväntas pågå till sista juni i år. Som konsult hos oss på TNG kommer du att få en dedikerad konsultchef som kommer att säkerställa din trivsel och vara engagerad i din fortsatta utveckling och karriär. Här på TNG arbetar du självklart tryggt med kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Kunddialog via mejl
  • Hantering av reklamationer
  • Administration i ärendehanteringssystem
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i en självständig roll i ett härligt team. Du kommer att arbeta i Cabonlines lokaler, beläget i Frihamnen i Malmö (ca 7 min med buss från Malmö C). Arbetstiderna är måndag till fredag, 08-17 (viss möjlighet till flex finns). Uppdraget förväntas starta omgående, är på heltid och förväntas pågå till 30/6-2020.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av kundtjänst och med en god förmåga att arbeta med administrativa uppgifter. Du har en god vana att arbeta med datorer och även van att arbeta i Officepaketet. Då du kommer att hantera kommunikation på svenska och engelska söker vi dig med goda kunskaper i båda språken.

Du gillar att arbeta med administration då det passar ditt systematiska arbetssätt som hand i handske. Att hålla dig produktiv i mer stressfyllda situationer är också något som du är bra på. Du trivs även bra med att arbeta självständigt, tar gärna egna initiativ och ansvar för dina uppgifter. 

Cabonline

Cabonline

Cabonline Group är en av Europas ledande teknik och serviceleverantörer till taxi och transportbranschen. I Sverige, Finland och Norge är ca 3500 åkerier anslutna med tillsammans ca 7000 fordon under olika varumärken, bl.a. TaxiKurir, Taxi 020 / Sverigetaxi, Norgestaxi, TOPCAB, Taxi Skåne och Kovanen. Åkerierna får genom Cabonline Group attraktiva kundavtal, branschledande teknikutveckling och tillgång till stordriftsfördelar och infrastruktur. Gruppen omsätter cirka 5,6 miljarder kronor och utför drygt 60 000 resor per dygn. Cabonline erbjuder flexibla transporttjänster i världsklass. Med ledande teknik förenklar vi processen för åkerier, förare och kunder genom att hjälpa dem att hitta den perfekta matchningen. Vi riktar oss till offentlig sektor, privata företag, åkerier, förare samt kunder och erbjuder utbildade och serviceinriktade förare, administrativt stöd, sömlös teknologi och effektiv förvaltning. Våra effektiva bokningstjänster används av hundratusentals kunder i hela Norden och ger en användarupplevelse utöver det vanliga.

Uppdragsgivare Cabonline
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-17
Angelina Nilsson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Kosterögatan 5, Malmö