TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till Deloitte i Stockholm

Deloitte söker nu en administratör till deras Affärsstödsgrupp på Skatteavdelningen i Stockholm.

Lockas du av att arbeta i en internationell och expansiv organisation? Vill du arbeta som administratör i en roll där tempot är högt och arbetsuppgifterna är både spännande och omväxlande? Tycker du om att arbeta i team men med eget ansvar och självständigt driva dina processer mot tydliga deadlines? Nu söker Deloitte ytterligare en administratör till deras affärsstödsteam inom området Skatt i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör på Deloitte kommer du att få arbeta i en spännande och utmanande roll där du får möjlighet till både professionell och personlig utveckling. Deloitte erbjuder en modern arbetsmiljö som präglas av flexibilitet och free seating. Du får en omväxlande roll med mycket eget ansvar och möjlighet att driva dina egna processer. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll som administratör/koordinator på Global Employer Services kommer du att administrera ärenden gällande Deloittes klienter samt agera fakturastöd till faktureringsansvariga managers.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kontoret ligger i fina lokaler centralt vid Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation i Stockholm city med närhet till mycket goda kommunikationer. Arbetsplatsen har en kultur av stark teamkänsla, hög servicenivå samt att dela med sig av sin kunskap. Du kommer att tillhöra ett sammansvetsat team på 5 personer där samarbete och arbetsglädje står högt på agendan. Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid. Beräknat startdatum är början av februari 2019 fram till juni 2020. Arbetstiden är 08:00-17:00 (08:00-16:00 mellan 15 jun-15 sep) med 1 timmes lunch. Periodvis kan det förekomma visst övertidsarbete. För rätt person finns det goda möjligheter för anställning hos Deloitte.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet av en administrativ roll. Vi kommer framförallt lägga stor vikt vid din personliga lämplighet i den här rekryteringsprocessen. Ett krav för tjänsten är dock att du behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift, då rollen innebär att du kommer att använda både svenska och engelska i din dagliga kommunikation. Vi förutsätter också att du har god systemvana samt goda kunskaper i Office paketet och Excel samt meriterande om du har kunskaper i SharePoint.

Som person är du driven, prestigelös och har lätt för att prioritera ditt arbete då du kommer jobba med flera processer och uppgifter parallellt. Det är också viktigt i rollen att arbeta självständigt och ha hög integritet inför dina arbetsuppgifter. Du är noga med att hålla deadlines och klarar av att arbeta under ett högt tempo, då arbetstoppar kan förekomma. Vi lägger stor vikt vid att du är serviceorienterad, effektiv och flexibel i kontakten med dina kollegor.

Alla lediga jobb