TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till Deloitte i Stockholm

Till Deloitte söker vi nu en serviceorienterad och flexibel administratör inom affärsområdet Consulting i Stockholm!

Är du en administratör som trivs allra bäst i ett högt tempo och brukar få höra att du är den berömda "spindeln i nätet"? Drivs du av att ge en högkvalitativ service? Trivs du även att arbeta administrativt och har en naturlig fallenhet för att skapa struktur?

På Deloitte får du jobba på ett expansivt internationellt företag med många kontaktytor som ger möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör på Deloitte kommer du att få ta dig an en utmanande och omväxlande roll där du arbetar nära flertalet partners och erfarna medarbetare på avdelningen Consulting. Du får en central administrativ tjänst med mycket eget ansvar. Här blir du en del av ett spännande och utmanande affärsklimat med högt tempo och många kontaktytor

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör kommer du att ha en central roll och arbeta för att se till att det operationella arbetet på avdelningen Consulting fungera på ett bra och smidigt sätt. Bland annat kommer du att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är tänkt att starta är omgående och är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till en tillsvidareanställning. Du kommer vara en del av Back Office teamet på 6 personer och får en trevlig arbetsplats med glada kollegor och varierande arbetsuppgifter i en internationell miljö.Kontoret är placerat på Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation i central Stockholm. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av en administrativ tjänst. Vi kommer framförallt lägga stor vikt vid din personliga lämplighet i den här rekryteringsprocessen. Ett krav för tjänsten är dock att du behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift, då rollen innebär att du kommer att använda både svenska och engelska i din dagliga kommunikation. Vi förutsätter också att du har god systemvana samt goda kunskaper i Outlook och Office paketet. Har du dessutom erfarenhet av Salesforce eller Palette är det meriterande. 

Det är viktigt att ha förmågan att prioritera ditt arbete då du kommer jobba med flera processer och uppgifter parallellt. Det är också viktigt i rollen att kunna arbeta självständigt och ha hög integritet inför dina arbetsuppgifter. Du är noga med att hålla deadlines och klarar av att arbeta under ett högt tempo, då arbetstoppar kan förekomma. Vi lägger stor vikt vid att du är serviceorienterad, effektiv och flexibel i kontakten med dina kollegor.

Alla lediga jobb