TNG

Vetenskaplig rekrytering av ingenjörer och interimskonsulter

Vetenskaplig rekrytering av ingenjörer 

Rekrytera och hyr in kvalificerade ingenjörer och chefer med rätt teknisk kompetens och potential för att hänga med i omställningen till Industri 4.0. 

Vetenskaplig rekrytering av ingenjörer och tekniker

Söker du kvalificerade tekniker och ingenjörer med rätt kompetens och potential för att hänga med i omställningen till Industri 4.0? Låt då TNG Tech ta hand om din rekrytering av ingenjörer. Eller varför inte prova vår interimslösning? Hos står alltid kompetens, metod och fakta i fokus. Allt för att du snabbt ska få rätt person på plats.

På TNG Tech tänker vi annorlunda när vi rekryterar och hyr ut teknikpersonal. För att säkerställa att du får de bästa kandidaterna använder vi en datadriven kompetensbaserad rekryteringsmodell som garanterar att vi tillsätter den medarbetare som har bäst matchad teknikkompetens och potential att lyckas framåt. Vid varje rekrytering och interimsuppdrag sätter vi fakta, mätbara metoder och vetenskap framför magkänsla och förutfattade meningar. Detta eftersom vi vet att faktorer som CV och tidigare erfarenheter inte garanterar kommande prestationer, då utvecklingen går fort framåt och medarbetare idag måste följa med den tekniska utvecklingen.

Med TNG Tech får du:

 • Arbetspsykologiska tester för alla sökande där vi säkerställer att deras kompetens, motivation och drivkrafter ligger i linje med vad som förväntas i rollen. 
 • En vetenskaplig och mätbara metod som levererar ingenjörer och tekniker med rätt talang, vilket bidrar till mångfald, affären och innovationstakten på ditt företag.
 • En samarbetspartner som alltid lyfter fram ditt employer brand framför vårt eget i all talent marketing. Den sökande kan också följa sin ansökan digitalt genom hela processen, vilket bygger förtroende för ditt företag.

Kom igång direkt!

Vi rekryterar just nu

Kvalitetssäkrad kompetens inom teknik och industri - TNG Tech

Vi kvalitetssäkrar dina blivande medarbetare

För att lyckas använder vi arbetspsykologiska screeningtester med bland annat begåvningstester i kombination med andra urvalsmetoder. Och vi testar tidigt. Vilket är unikt inom ingenjörs- och teknikrekrytering. Dagens forskning visar också att tester ökar validiteten i hur man lyckas rekrytera rätt kandidater.

För att kvalitetssäkra rekryteringen ytterligare gör vi utökade bakgrundskontroller. Det innebär en faktacheck av en kandidat inför ett anställningsbeslut.

Ingenjör inom tech. Fotograf: Emilia Jiminez-Bergmark

Hyra eller rekrytera en ingenjör?

Vi kan hjälpa dig med hela din rekrytering av erfarna ingenjörer eller nya talanger med potential, eller så kan vi hyra ut senior teknikkompetens på tidsbestämda interimsuppdrag. En flexibel lösning när du exempelvis behöver ersätta en teknisk specialist eller chef som slutat för att ett projekt inte ska stanna upp eller produktiviteten gå ner.

Dessutom erbjuder vi en så kallad ”Hyr-först”-tjänst vilket kan vara bra om ni vill hyra en teknikkonsult innan beslut är taget att anställa.

TNG Tech har en intressant metodik som inte bara handlar om CV. De letar fram de duktiga och det går snabbt. Dessutom vågar de utmana oss som rekryterar så att vi också tänker lite nytt och går utanför våra egna tankar kring hur en typisk medarbetare ska se ut.

– Olof Nilsson, platschef på Ahlstrom-Munksjös fabrik i Ställdalen
Kontakta TNG får att få mer information om teknikrekrytering av ingenjörer

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du veta mer om hur TNG Tech kan hjälpa dig med rekrytering och interim av tekniker och ingenjörer? Lämna dina kontaktuppgifter och beskriv vilken roller du söker så ringer vi upp dig!

Ingenjörsjobb vi tillsatt inom Engineering

Våra kunder finns främst inom tillverknings-, fordons-, process-, energi-, miljö-, kemiindustrin, underhåll, cleantech samt elteknik. Nedan några av teknik- och ingenjörsjobb vi tillsatt nyligen:

 • Serviceingenjör
 • Projektchef
 • Konstruktör
 • Projektledare
 • Projektkoordinator
 • Teknisk projektledare VA
 • Labbingenjör
 • Arbetsmiljöingenjör
 • Geotekniker
 • Försäljningsingenjör
 • Utvecklingsingenjör

Rekommenderat för dig

Visa alla