TNG
Rekrytering och konsultuthyrning inom Supply Chain - vetenskapligt och datadrivet med fokus på kompetens och potential

Rekrytera och hyr personal vetenskapligt inom inköp och logistik

Rekrytering och konsultuthyrning inom inköp och Supply Chain

Behöver du rekrytera eller hyra inköpare och logistiker? Medarbetare med rätt teknisk kompetens och driv för att effektivisera verksamheten och lyfta affären? Då kan vi på TNG Tech hjälpa till!

TNG Tech

Inköpare, Supply Chain-specialister och logistiker har idag en allt viktigare roll på företag. De är länken mellan leverantören och de interna kunderna på företaget vilket ställer höga krav på kompetens. De måste både förstå produkten, kunna samarbeta internt och externa, förhandla, förbättra och utveckla. Och så ska de kunna arbeta både strategiskt och operativt samt ha stor förståelse för affären och kvalitet.

Samtidigt råder det kompetensbrist inom Supply Chain Management. Men på TNG Tech hittar vi de kandidater som du letar efter och säkerställer att de gör bästa möjliga jobb på ditt företag. Vår datadrivna, fördomsfria och vetenskapliga rekryteringsprocess kvalitetssäkrar också dina framtida medarbetare och bidrar till mångfald.

Branschkunniga rekryterare

Vi arbetar idag med både stora och små företag i Sverige, moderna e-handelsföretag, cleantech-företag såväl som klassiska industri- och verkstadsföretag. Vi sköter uthyrning och rekrytering av inköpare, inköpschefer, och andra specialister och chefer inom hela logistik- och inköpsområdet. Med oss får du:

 1. Fakta- och databaserade urval där vi för att hitta specialister med rätt profil till logistik- och inköpsavdelningar analyserar de kompetenser som är kritiska för att lyckas i den specifika rollen.
 2. Teknikrekryterare och kompetensspecialister som är väl insatta i branschen och kunniga inom inköpsrekrytering.
 3. Digitala arbetspsykologiska tester för alla sökande som bland annat mäter logisk förmåga, problemlösning, verbal förmåga och simultankapacitet.
Kontakta TNG Tech för mer information om våra tjänster inom rekrytering av inköpare och logistiker

Hör av dig!

Vill du veta mer om hur TNG Tech kan hjälpa dig med rekrytering och konsultuthyrning inom inköp och logistik? Lämna dina kontaktuppgifter och beskriv vilken typ av roll du söker så ringer vi upp dig!

Du kan även boka möte direkt eller ringa på  08-21 92 00

Inkluderande talent marketing inom Supply Chain

Rätt talent marketing och kandidatupplevelse

Efterfrågan på personal inom Supply Chain är hög. Därför jobbar vi nära våra kunder för att lära känna ert employer brand. Vi marknadsför ert employer brand och lyfter fram det högre syftet med just er teknik, vilket attraherar rätt teknikkandidater. Dessutom hanterar vi alla sökande som om de vore våra (och era!) kunder. Vår unika digitala kandidatupplevelse stärker också ert arbetsgivarevarumärke, genom att låta de sökande följa sin ansökan transparent genom hela rekryteringen och få löpande återkoppling.

Ibland krävs det lite extra för att hitta den där speciella kandidaten inom inköp och logistik. Då använder vi oss av vår egenutvecklade metod Digital Cross Search™. Här hittar vi snabbt kandidater och kvalitetssäkrar sedan era framtida medarbetare. Oavsett vilken marknadsföring vi använder så är den gemensamma nämnaren är densamma: Att hitta inköpare och logistiker med rätt teknisk kompetens och potential. Och det kan våra teknikrekryterare.

Hyra istället för att rekrytera inom Supply Chain

Hyr först om det passar dig

På TNG Tech hjälper vi dig med rekrytering och att hyra ut teknikkonsulter inom inköp, supply chain och logistik. På hel- eller deltid, oavsett var du befinner dig i Sverige. Vi skräddarsyr lösningar för hur du kan hyra in konsulter efter dina arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis. Osäker på ert framtida personalbehov? Testa vårt ”hyr-först”-erbjudande!

Via TNG Tech interim erbjuder vi även kvalitetssäkrade interimskonsulter inom inköp och logistik. En flexibel lösning när du exempelvis behöver ersätta en teknisk specialist, eller en inköpschef som slutat, Allt för att ett projekt inte ska stanna upp eller produktiviteten gå ner. Det kan också handla om längre projekt eller uppdrag där du söker en speciell profil och inte vill anställa.

Varför vi lyckas? Vi fokuserar på det viktigaste. Kompetensen. Inte ålder, kön eller vilket universitet den sökande gått på. Istället bedömer vi bara de faktorer som påverkar arbetsprestationen och bortser från förutfattade meningar och fördomar. Det bidrar dessutom till ökad mångfald och innovation.

– Pär Johansson, regionchef Örebro och produktägare TNG Tech

Vi rekryterar just nu

Logistik- och inköpsjobb vi nyligen tillsatt

 • Logistikdirektör
 • Logistikchef
 • Lagerchef
 • Strategisk inköpare
 • Operativ inköpare
 • Produktionsplanerare
 • Huvudplanerare
 • Trafikchef
 • Logistiker
 • Logistikutvecklare
 • Projektledare logistik
 • Transportledare
 • Trafikledare
 • Logistikingenjör
 • Supply Chain specialist
 • Inköpschef

Rekommenderat för dig

Visa alla