TNG

Rekrytera vetenskapligt inom inköp och logistik

Rekrytering och konsultuthyrning inom Supply Chain.

Rekrytering inom inköp och logistik ställer höga krav på en rekryterare. Ofta råder det kandidatbrist inom Supply Chain Management, men TNG Tech hittar de kandidater du letar efter och säkerställer att de gör bästa möjliga jobb på ditt företag. Vi gör det med arbetspsykologiska screeningtester och kompetensbaserade och faktabaserade kandidaturval. Dessutom är vår rekryteringsprocess baserad på vetenskap, vilket bidrar till mångfald och kvalitetssäkrar dina framtida medarbetare.

Inköpare och logistiker har idag en allt viktigare roll på företag. De är länken mellan leverantören och de interna kunderna på företaget vilket ställer höga krav på kompetens. De måste både förstå produkten, kunna samarbeta internt och externa, förhandla, förbättra och utveckla, arbeta både strategiskt och operativt samt ha stor förståelse för affären och kvalitet.

Och det är här vi på TNG Tech kan hjälpa till. Vi rekryterar och hyr ut specialister och chefer inom hela logistik- och inköpsområdet. Våra tekniska rekryterare och kompetensspecialister är mycket kunniga och vana att rekrytera och hyra ut konsulter inom inköp och logistik. De arbetar idag med både stora och små företag i Sverige, moderna e-handelsföretag såväl som klassiska verkstadsföretag.

Rekrytering inom inköp och logistik med TNG Tech
Rekrytering och bemanning inom inköp och logistik

3 skäl att välja TNG Tech:

 1. Arbetspsykologiska screeningtester

  Alla sökande får genomföra våra digitala arbetspsykologiska tester där vi bland annat kan mäta logisk förmåga, problemlösning, verbal förmåga och simultankapacitet.

 2. Faktabaserade urval

  Vi arbetar med vetenskapliga urval och mäter resultatet av dina rekryteringar. Allt för att hitta rätt medarbetare för just din organisation.

 3. Vi utmanar – ni lyckas!

  Vi utmanar er kravspecifikation så att ni hittar nya talanger som ökar er innovation och lönsamhet och inte är en kopia av en tidigare kollega.

TNG Tech hjälper dig med rekrytering och konsultuthyrning inom Supply Chain Management

Rätt talent marketing och kandidatupplevelse

Efterfrågan på personal inom Supply Chain är hög. Därför jobbar vi nära våra kunder för att lära känna ert employer brand. Vi lyfter upp ert varumärke, framför vårt eget, och tydligt presentera arbetsuppgifter, företaget och era förmåner – allt på de sökandes villkor. Vi hanterar också alla sökande som om de vore våra (och era!) kunder och har byggt en unik digital kandidatupplevelse där de kan följa sin ansökan transparent genom hela rekryteringen och få löpande återkoppling.

Ibland krävs det lite extra för att hitta den där speciella kandidaten inom inköp och logistik och då använder vi oss av vår egenutvecklade metod Digital Cross Search™. Här hittar vi snabbt kandidater och kvalitetssäkrar sedan era framtida medarbetare. Oavsett vilken marknadsföring vi använder så är den gemensamma nämnaren är densamma: Att hitta inköpare och logistiker med rätt teknisk kompetens som effektiviserar er verksamhet och hjälper till att lyfta affären. Och det kan våra rekryterare.

Med TNG Tech kan du hyra först innan du anställer

Hyr först om det passar dig

På TNG Tech hjälper vi dig med både rekrytering och att hyra ut teknikkonsulter inom inköp och logistik. På hel- eller deltid, oavsett var du befinner dig i Sverige. Vi skräddarsyr lösningar för hur du kan hyra in konsulter efter dina arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis. Dessutom kan du använda dig av vårt hyr-först erbjudande om du är osäker på dina framtida personalbehov.

Via TNG Tech interim erbjuder vi även kvalitetssäkrade interimskonsulter inom inköp och logistik. En flexibel lösning när du exempelvis behöver ersätta en teknisk specialist eller chef som slutat för att ett projekt inte ska stanna upp eller produktiviteten gå ner. Det kan också handla om längre projekt eller uppdrag där du söker en speciell profil och inte vill anställa.

Urval av logistik- och inköpsjobb vi nyligen tillsatt:
 • Logistikdirektör
 • Logistikchef
 • Lagerchef
 • Strategisk inköpare
 • Operativ inköpare
 • Produktionsplanerare
 • Huvudplanerare
 • Logistiker
 • Logistikutvecklare
 • Projektledare logistik
 • Transportledare
 • Trafikledare
 • Trafikchef
 • Logistikingenjör
 • Supply Chain specialist
Bli kontaktad av våra rekryteringsspecialister!

Vill du veta mer om hur TNG Tech kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning inom inköp och logistik? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!