TNG
rekrytering inköp logistik

Rekrytera och hyr personal vetenskapligt inom inköp och logistik

Rekrytering och konsultuthyrning inom inköp och Supply Chain

Behöver du rekrytera eller hyra inköpare och logistiker? Medarbetare med rätt teknisk kompetens och driv för att effektivisera verksamheten och lyfta affären? Då kan vi på TNG Tech hjälpa till!

Ofta råder det kandidatbrist inom Supply Chain Management, men på TNG Tech hittar vi de kandidater som du letar efter och säkerställer att de gör bästa möjliga jobb på ditt företag. Vår datadrivna, fördomsfria och vetenskapliga rekryteringsprocess kvalitetssäkrar också dina framtida medarbetare och bidrar till mångfald.

Inköpare, supply chain specialister och logistiker har idag en allt viktigare roll på företag. De är länken mellan leverantören och de interna kunderna på företaget vilket ställer höga krav på kompetens. De måste både förstå produkten, kunna samarbeta internt och externa, förhandla, förbättra och utveckla. Och så ska de kunna arbeta både strategiskt och operativt samt ha stor förståelse för affären och kvalitet.

Och det är här vi på TNG Tech kan hjälpa till. Vi sköter uthyrning och rekrytering av inköpare, inköpschefer, och andra specialister och chefer inom hela logistik- och inköpsområdet. Våra teknikrekryterare och kompetensspecialister är väl insatta i branschen  och kunniga inom inköpsrekrytering. De har också gedigen erfarenhet av att hyra ut inköpskonsulter och specialister inom logistik- och inköpsorganisationer. Vi arbetar idag med både stora och små företag i Sverige, moderna e-handelsföretag, de modernaste cleantech-företagen såväl som klassiska industri- och verkstadsföretag.

Varför vi lyckas? Vi fokuserar på det viktigaste. Kompetensen. Inte ålder, kön eller vilket universitet den sökande gått på. Istället bedömer vi bara de faktorer som påverkar arbetsprestationen och bortser från förutfattade meningar och fördomar. Det bidrar dessutom till ökad mångfald och innovation.

Bli kontaktad av våra teknikspecialister!

Vill du veta mer om hur TNG Tech kan hjälpa dig med rekrytering och konsultuthyrning inom inköp och logistik? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!

Rekrytering inom inköp och logistik med TNG Tech
Rekrytering och konsultuthyrning inom inköp och logistik

3 skäl att välja TNG Tech

 1. Fakta- och databaserade urval

  För att hitta specialister med rätt profil till logistik- och inköpsavdelningar analyserar vi de kompetenser som är kritiska för att lyckas i den specifika rollen. Vi viktar sedan utvalda kompetenser och använder de urvalsmetoder som bäst mäter potential och framtida arbetsprestation.

 2. Effektiv kvalitetssäkring

  Genom digitala arbetspsykologiska tester kvalitetssäkrar vi varje sökande. Utan att förlänga tillsättningsprocessen. Testerna kan bland annat mäta logisk förmåga, problemlösning, verbal förmåga och simultankapacitet. Kort sagt – det som är kritiskt för att lyckas i en roll inom inköp och logistik.

 3. Lyfter fram ert employer brand

  Vi marknadsför ert employer brand och lyfter fram det högre syftet med just er teknik, vilket attraherar rätt teknikkandidater. Dessutom hanterar vi alla sökande som om de vore våra (och era!) kunder. Vår unik digitala kandidatupplevelse stärker också  ert arbetsgivarevarumärke, genom att låta de sökande följa sin ansökan transparent genom hela rekryteringen och få löpande återkoppling.

TNG Tech hjälper dig med rekrytering och konsultuthyrning inom Supply Chain Management

Rätt talent marketing och kandidatupplevelse

Efterfrågan på personal inom Supply Chain är hög. Därför jobbar vi nära våra kunder för att lära känna ert employer brand. Vi lyfter upp ert varumärke, framför vårt eget, och tydligt presentera arbetsuppgifter, företaget och era förmåner – allt på de sökandes villkor.

Ibland krävs det lite extra för att hitta den där speciella kandidaten inom inköp och logistik. Då använder vi oss av vår egenutvecklade metod Digital Cross Search™. Här hittar vi snabbt kandidater och kvalitetssäkrar sedan era framtida medarbetare. Oavsett vilken marknadsföring vi använder så är den gemensamma nämnaren är densamma: Att hitta inköpare och logistiker med rätt teknisk kompetens och potential. Och det kan våra teknikrekryterare.

Boka möte med oss direkt!

Vill du veta mer om våra tjänster inom rekrytering och bemanning? Boka ett direkt möte med en av våra kundansvariga säljare.

Med TNG Tech kan du hyra först innan du anställer

Hyr först om det passar dig

På TNG Tech hjälper vi dig med rekrytering och att hyra ut teknikkonsulter inom inköp, supply chain och logistik. På hel- eller deltid, oavsett var du befinner dig i Sverige. Vi skräddarsyr lösningar för hur du kan hyra in konsulter efter dina arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis. Osäker på ert framtida personalbehov? Testa vårt ”hyr-först”-erbjudande!

Via TNG Tech interim erbjuder vi även kvalitetssäkrade interimskonsulter inom inköp och logistik. En flexibel lösning när du exempelvis behöver ersätta en teknisk specialist, eller en inköpschef som slutat, Allt för att ett projekt inte ska stanna upp eller produktiviteten gå ner. Det kan också handla om längre projekt eller uppdrag där du söker en speciell profil och inte vill anställa.

Jobb inom Supply Chain Management TNG Tech rekryterat till
Urval av logistik- och inköpsjobb vi nyligen tillsatt
 • Logistikdirektör
 • Logistikchef
 • Lagerchef
 • Strategisk inköpare
 • Operativ inköpare
 • Produktionsplanerare
 • Huvudplanerare
 • Trafikchef
 • Logistiker
 • Logistikutvecklare
 • Projektledare logistik
 • Transportledare
 • Trafikledare
 • Logistikingenjör
 • Supply Chain specialist
 • Inköpschef