TNG
rekrytering inköp logistik

Rekrytera vetenskapligt inom inköp och logistik

Rekrytering och konsultuthyrning inom inköp och Supply Chain

Behöver du rekrytera och söker efter inköpare och logistiker med rätt teknisk kompetens för att effektivisera verksamheten och lyfta affären? Låt då oss på TNG Tech göra jobbet!

Ofta råder det kandidatbrist inom Supply Chain Management, men vi hittar de kandidater du letar efter och säkerställer att de gör bästa möjliga jobb på ditt företag. Dessutom är vår rekryteringsprocess baserad på vetenskap, vilket bidrar till mångfald och kvalitetssäkrar dina framtida medarbetare.

Inköpare, supply chain specialister och logistiker har idag en allt viktigare roll på företag. De är länken mellan leverantören och de interna kunderna på företaget vilket ställer höga krav på kompetens. De måste både förstå produkten, kunna samarbeta internt och externa, förhandla, förbättra och utveckla, arbeta både strategiskt och operativt samt ha stor förståelse för affären och kvalitet.

Och det är här vi på TNG Tech kan hjälpa till. Vi sköter uthyrning och rekrytering av inköpare, inköpschefer, och andra specialister och chefer inom hela logistik- och inköpsområdet. Våra tekniska rekryterare och kompetensspecialister är mycket kunniga och vana att rekrytera medarbetare och hyra ut inköpskonsulter och specialister inom logistik till inköpsorganisationer. Vi arbetar idag med både stora och små företag i Sverige, moderna e-handelsföretag, de modernaste cleantech-företagen såväl som klassiska industri- och verkstadsföretag.

Rekrytering inom inköp och logistik med TNG Tech
Rekrytering och bemanning inom inköp och logistik

3 skäl att välja TNG Tech

 1. Faktabaserade urval

  För att hitta specialister med högst potential till logistik- och inköpsavdelningar analyserar vi vilka kompetenser som är kritiska för att lyckas i den specifika rollen. Vi viktar sedan utvalda kompetenser och använder de urvalsmetoder som bäst mäter potential och framtida arbetsprestation.

 2. Effektiv kvalitetssäkring

  Genom digiala arbetspsykologiska tester kvalitetssäkrar vi varje kandidat ytterligare. Utan att förlänga tillsättningsprocessen. Testerna kan bland annat mäta logisk förmåga, problemlösning, verbal förmåga och simultankapacitet. Kort sagt – det som är viktigt när man ska arbeta inom inköp och logistik.

 3. Transparent kandidatupplevelse

  Vi hanterar alla sökande som om de vore våra (och era!) kunder och har byggt en unik digital kandidatupplevelse där sökande kan följa sin ansökan transparent genom hela rekryteringen och få löpande återkoppling.

TNG Tech hjälper dig med rekrytering och konsultuthyrning inom Supply Chain Management

Rätt talent marketing och kandidatupplevelse

Efterfrågan på personal inom Supply Chain är hög. Därför jobbar vi nära våra kunder för att lära känna ert employer brand. Vi lyfter upp ert varumärke, framför vårt eget, och tydligt presentera arbetsuppgifter, företaget och era förmåner – allt på de sökandes villkor.

Ibland krävs det lite extra för att hitta den där speciella kandidaten inom inköp och logistik. Då använder vi oss av vår egenutvecklade metod Digital Cross Search™. Här hittar vi snabbt kandidater och kvalitetssäkrar sedan era framtida medarbetare. Oavsett vilken marknadsföring vi använder så är den gemensamma nämnaren är densamma: Att hitta inköpare och logistiker med rätt teknisk kompetens och potential. Och det kan våra rekryterare.

Med TNG Tech kan du hyra först innan du anställer

Hyr först om det passar dig

På TNG Tech hjälper vi dig med rekrytering och att hyra ut teknikkonsulter inom inköp, supply chain och logistik. På hel- eller deltid, oavsett var du befinner dig i Sverige. Vi skräddarsyr lösningar för hur du kan hyra in konsulter efter dina arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis. Osäker på ert framtida personalbehov? Testa vårt ”hyr-först”-erbjudande!

Via TNG Tech interim erbjuder vi även kvalitetssäkrade interimskonsulter inom inköp och logistik. En flexibel lösning när du exempelvis behöver ersätta en teknisk specialist, eller en inköpschef som slutat, Allt för att ett projekt inte ska stanna upp eller produktiviteten gå ner. Det kan också handla om längre projekt eller uppdrag där du söker en speciell profil och inte vill anställa.

Jobb inom Supply Chain Management TNG Tech rekryterat till
Urval av logistik- och inköpsjobb vi nyligen tillsatt
 • Logistikdirektör
 • Logistikchef
 • Lagerchef
 • Strategisk inköpare
 • Operativ inköpare
 • Produktionsplanerare
 • Huvudplanerare
 • Logistiker
 • Logistikutvecklare
 • Projektledare logistik
 • Transportledare
 • Trafikledare
 • Trafikchef
 • Inköpschef
 • Logistikingenjör
 • Supply Chain specialist
Vetenskaplig rekrytering av tekniker och ingenjörer - TNG Tech
Bli kontaktad av våra rekryteringsspecialister!

Vill du veta mer om hur TNG Tech kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning inom inköp och logistik? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!