TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till marknadsledande kund i Kungälv!

Brinner du för administration och service? Nu söker vår kund en administratör till Kungälv!

Är du en självgående person som vill utveckla din servicekänsla och administrativa kunskap? Här får du arbeta som en viktig funktion med mycket interna kontakter och bli del av ett framgångsrikt team på ett marknadsledande företag inom produktion. Det här är ett roligt uppdrag för dig som vill vara med på en tillväxtsresa!

Tjänsten skall tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är i en stark tillväxtsresa och är idag marknadsledande i Norden.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som administratör kommer du bland annat:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här blir du en del av ett dynamiskt företag med en spännande framtid. Du kommer stötta ett team av innesäljare med administrativa uppgifter. Just nu befinner sig företaget i en stor tillväxtfas och du har stora möjligheter att bidra med din kompetens inom administration!

Tjänsten skall tillsättas omgående och är ett konsultuppdrag som pågår till årsskiftet. För rätt person finns det goda möjligheter att förlänga kontraktet med ytterligare en månad hos företaget. Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs med administrativa uppgifter och har ett sinne för service. Du känner dig bekväm med att arbeta med dator som främsta arbetsredskap och har lätt att lära dig nya system. Som person är du också strukturerad, noggrann och gillar administrativa rutiner. Du trivs att arbeta med andra, men kan även arbeta självständigt. 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande administrativa funktioner. Meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Movex eller andra ERP system. Du skall kunna svenska och engelska i både tal och skrift. 

Alla lediga jobb