TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till näringslivsorganisation

För kunds räkning söker vi omgående en serviceinriktad och snabblärd administratör. Välkommen in med din ansökan redan idag!

I jobbet som administratör hos vår kund kommer du dagligen att ha kontakt med organisationens kunder och vara behjälplig i frågor och administration kring organisationens verksamhet. Detta jobb är perfekt för dig som gillar att ha en självständig roll där service och struktur ligger dig varmt om hjärtat. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör hos vår kund blir du en del av en spännande organisation med högt i tak. Utöver detta blir du också en del av TNGs konsultnätverk. Uppdraget är på minst 3 månader, heltid och förväntas starta omgående. Kontoret ligger i fräscha och moderna lokaler i nära anslutning till allmänna kommunikationsmedel i Stockholm.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som administratör kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som administratör kommer du att ha många kontaktytor, både nationellt och internationellt, vilket gör att du behöver kunna flytande svenska och engelska både i tal och skrift. Du känner dig bekväm med digital administration och har således god generell systemvana. 

VEM ÄR DU?

För jobbet ser vi att du har erfarenhet av en liknande roll där fokus legat på administration och service. Du har lätt att ta till dig nya arbetsuppgifter och tar dig an utmaningar med positivitet och nyfiket engagemang. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom handel, export eller logistik. Du är van vid att använda dator och telefon i ditt dagliga arbete. Då du har daglig kundkontakt och är den person som folk vänder sig till internt bör du ha god kommunikationsförmåga och trivas med att vara spindeln-i-nätet.

Alla lediga jobb