TNG
Administratör till Oncopeptides i Stockholm

Administratör till Oncopeptides i Stockholm

Är du en serviceinriktad person som gillar ordning och reda? Då kan rollen som administratör till Oncopeptides vara något för dig!

Arbetsgivare Oncopeptides AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-10-02
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Frukost Frukost
Cilla Lennér
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Är du en serviceinriktad person som gillar ordning och reda? Då kan rollen som administratör till Oncopeptides vara något för dig!

Vill du jobba brett inom administration på Oncopeptides resa mot lanseringen av ett nytt läkemedel? Du kommer stödja teamet av forskare på avdelningen Research & Chemistry, Manufacturing and Control med varierande administrativa arbetsuppgifter. En unik möjlighet att bli en nyckelperson i ett team med hög kunskapsnivå och på ett företag som går en spännande framtid till mötes. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Oncopeptides i centrala Stockholm erbjuds du en lärorik och utvecklande roll i ett team som sätter stort värde i att samarbeta och att dagligen jobba mot gemensamt uppsatta mål. Företaget är i en stark expansionsfas och du har stor möjlighet att påverka och vara med att bygga upp en organisation med stora ambitioner. Du kommer att få god inblick och kännedom om läkemedelsbranschen samtidigt som du kommer att bredda ditt professionella nätverk med både externa och interna kontakter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som administratör på avdelningen Research & Chemistry, Manufacturing and Control, kommer du att:
• Självständigt planera och bygga upp processerna för avdelningens arkivering.
• Hantera och administrera övriga ärenden på avdelningen såsom mötes- och resebokningar.
• Hantera både inrikes och utrikes leveranser gällande forskning, tester och utvecklingen av läkemedlet.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba i ett internationellt team om 13 personer, varav 7 stycken, jobbar på plats på kontoret i Stockholm. På avdelningen Research & Chemistry, Manufacturing and Control, har alla medarbetare olika specialistroller inom forskning. Då din roll i företaget är ny kommer du ha stora möjligheter att utforma och påverka den efter eget huvud. Företaget har en platt organisation och genomsyras av nära samarbete och initiativförmåga. Oncopeptides sitter i fräscha, trevliga lokaler i centrala Stockholm med närhet till allmänna kommunikationsmedel. Detta är en rekrytering med 6 månaders provanställning. Rollen är på heltid med 40 h arbetsvecka och startar så snart rätt person är på plats. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

 

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För jobbet som administratör till Oncopeptides tror vi att du är serviceorienterad och har tidigare erfarenhet av en roll som administratör. Din framtida arbetsgrupp präglas av ett tätt samarbete där alla ställer upp för varandra. För att lyckas i rollen ser vi att du är prestigelös och har en god samarbetsförmåga. Du har även ett systematiskt och strukturerat arbetssätt. Då det i tjänsten ingår mycket kommunikation och internationella kontakter bör du ha lätt för att skapa goda relationer samt vara flytande både i tal och skrift i svenska och engelska.

Oncopeptides AB

Oncopeptides AB

Oncopeptides är ett läkemedelsföretag som utvecklar läkemedel för behandling av cancer. Företaget grundades 2000 och har sitt säte i Stockholm.
Oncopeptides har utvecklat melflufen, det första peptidaspotentierade cytostatikat mot multipelt myelom. Den första kliniska indikationen är relapserande och refraktärt multipelt myelom i sen fas. Det unika med melflufen är dess målsökande förmåga att döda fler cancerceller utan motsvarande negativa effekt på patientens benmärg. Kliniska och prekliniska studier visar att melflufen dödar 50 gånger fler cancerceller än befintliga cytostatika utan att benmärgen påverkas mer. Om studieprogrammet når sina mål kommer melflufen att få marknadsföringstillstånd i USA och Europa inom en snar framtid.

Arbetsgivare Oncopeptides AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-02
Cilla Lennér
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Luntmakargatan 46