TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till ToFindOut i Stockholm

ToFindOut söker nu en administratör som kommer ha flera ansvarsområden och möjlighet att utvecklas inom administration!

Är du nyfiken på en tjänst som administratör? Gillar du att skapa struktur och vill ha flera olika arbetsuppgifter? Vill du bli en del av ett företag där man värderar sina anställda? Perfekt! Nu söker vi en administratör till ToFindOut som som vill starta sin karriär där utvecklingsmöjligheter finns!

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ToFindOut är det branschledande företaget inom bakgrundskontroller och har en ständig ambition om att leverera de bästa och mest heltäckande kontrollerna. Som administratör får du en viktig roll där du bland annat kommer arbeta nära deras researcher team. Detta är en prefekt roll för dig som är i början av din karriär och vill lära dig att arbeta med flera olika ansvarsområden. 

ToFindOut är ledande i sin bransch och är en ödmjuk, vänlig arbetsgivare som ser till att du blir väl omhändertagen. Tillsammans med ca 20 kollegor sitter du på ToFindOuts kontor som ligger i moderna lokaler centralt i Stockholm.  

6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör kommer du bland annat:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering vilket innebära att du blir anställd hos ToFindOut. Tjänsten är tänkta att vara på heltid men även deltid kan vara aktuellt. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning och inleds med 6 månaders provanställning. Du kommer att jobba under kontorstider måndag till fredag kl. 8.00 - 17.00 med möjlighet till flex.

VEM ÄR DU?

I denna tjänst ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb