TNG
Affärsansvarig rekryterare till TNG i Malmö

Affärsansvarig rekryterare till TNG i Malmö

Affärsansvarig Rekryterare till TNG i Malmö

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-21
Centralt kontor Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Livspussel Livspussel
Anna Nydahl
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Nydahl

0709809757

Affärsansvarig Rekryterare till TNG i Malmö

Drivs du av att varje dag göra arbetsmarknaden lite bättre? Vill du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering på ett innovativt företag? Välkommen till TNG i Malmö!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På TNG är vi stolta över att arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning. På riktigt.
Hos oss kommer du som affärsansvarig rekryterare få möjlighet att skapa hög kundnöjdhet genom träffsäkra tillsättningar och proffsigt bemötande. Likaså en högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse, där varje kandidat bedöms efter sin kompetens och inget annat. Du får en självständig roll där du driver dina egna rekryterings- och bemanningsuppdrag men i nära samarbete med dina kollegor.

Du kommer bland annat att mötas av:

  • Ett innovativt och inkluderande företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.
  • Marknadens modernaste rekryteringsprocess och anpassade digitala verktyg som ger dig de bästa förutsättningarna att arbeta kompetensbaserat och kunna ge kandidater och kunder en optimal upplevelse.
  • Förmåner såsom flexibla arbetstider och modern arbetsmiljö (co-working kontor)
  • Duktiga och erfarna kollegor som ger dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som affärsansvarig rekryterare på TNG kommer du arbeta med att:

  • Driva dina egna rekryteringsprocesser inom rekrytering och bemanning av tjänstemän, från kompetensanalys till tillsättning och uppföljning.
  • Samarbeta med konsultchefen i konsultaffärer och bemanningsuppdrag.
  • Självständigt utveckla dina kundrelationer och därigenom skapa nya affärer.
  • Självständigt och tillsammans med kundansvarig utveckla nya kundsamarbeten.
  • Styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att uppnå bästa resultat.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kan förvänta dig en rivstart, där du direkt kommer vara delaktig i det dagliga arbetet och får användning av dina tidigare kunskaper. Under tiden får du löpande introduktion i det som är TNG specifikt, som vår rekryteringsmetodik, screeningtester, vår transparenta kandidatprocess och vår säljmetodik. Introduktionen är individanpassad efter dina förkunskaper.

Rollen ställer krav på att du självständigt driver dina rekryteringsprocesser. Du kommer behöva styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att nå maximalt resultat. Du ingår i ett högpresterande team av kundansvarig, affärsansvariga rekryterare och konsultchef. Teamet jobbar tätt ihop, delar på ansvaret och ser till att med fokus på kompetens göra våra kunder och kandidater nöjda. Detta gör vi i en fantastisk miljö på ett co-working kontor (United Spaces) i centrala Malmö.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att snabbt lyckas lära dig TNG och kunna leverera krävs att du tar ansvar och har en god förståelse för vad som krävs i en lyckad rekryteringsprocess. Du har en tydlig målfokusering och skapar goda resultat samt relationer med kunder och kandidater. Du har ett positivt inflytande på verksamheten genom att se och ta tillvara på affärsmöjligheter samt främja nytänkande, innovation och samarbete. Uppföljning av ditt arbete och dina processer är en viktig del i rollen, därför ser vi att du även är strukturerad och kan arbeta systematiskt.

För att startsträckan inte ska bli för lång bör du ha skaffat dig praktisk kunskap av att genomföra rekrytering av olika typer av roller, gärna genom leverans av rekrytering till extern kund. Du bör även ha erfarenhet av tjänsteförsäljning. Har du dessutom kunskap om search inom rekrytering och att aktivt kontakta kandidater är det meriterande, då vi inom många områden erbjuder även denna tjänst. Vidare är det meriterande om du har en akademisk utbildning. Då du dagligen kommunicerar med kunder och kandidater både inom och utanför Sverige ska du ha mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt. Som medarbetare på TNG kommer du jobba i en värderingsstyrd och prestigelös organisation där du varje dag bidra till en hållbar arbetsmarknad. Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-21
Anna Nydahl
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Nydahl

0709809757

Räkna ut avståndet till jobbet

Nordenskiöldsgatan 24, Malmö