TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Affärsansvarig Rekryterare till TNG i Stockholm

Affärsansvarig rekryterare till TNG Stockholm under perioden jan-april 2019

TNG i Stockholm jobbar för närvarande med ett antal större spännande projekt samtidigt som vi har mycket andra affärer, och vi söker nu därför en kollega som under perioden jan-april (initialt) kan hjälpa oss och våra kunder med både rekryterings- och bemanningsuppdrag.

Hos oss på TNG får du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning, på riktigt. Vi har utvecklat de modernaste metoderna och verktygen som idag finns på den svenska marknaden inom området. Dina blivande kollegor har ett högt driv, stort engagemang och en vilja att leverera resultat i världsklass. Något som ligger helt i linje med resultatet av våra NPS-undersökningar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med det modernaste inom kompetensbaserad rekrytering.

Du kommer bland annat att mötas av:

6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer vara en nyckelperson för att vi ska lyckas leverera fortsatt bra resultat till våra kunder. Tillsammans med våra kundansvariga ansvarar du för att skapa hög kundnöjdhet genom träffsäkra tillsättningar och proffsigt kundbemötande. Du skapar en lika högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse genom ditt sätt att bedriva rekryteringsprocesserna och ditt samarbete med kandidatansvarig och konsultchef.

Du kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kan förvänta dig en rivstart, där du direkt kommer vara delaktig i det dagliga arbetet och får användning av dina tidigare kunskaper. Du får en snabb men kvalitativ introduktion i det som är TNG specifikt, som vår rekryteringsmetodik, screeningtester och vår transparenta kandidatprocess. Introduktionen är individanpassad efter dina förkunskaper.

Rollen ställer krav på att du självständigt kan driva dina egna rekryteringsprocesser, från kompetensanalys till tillsättning och uppföljning. Du kommer att behöva styra och prioriterar din tid på ett optimalt sätt för att nå maximalt resultat.

Du kommer ha förmånen att arbeta tillsammans med flertalet affärsansvariga rekryterare och i tätt samarbete med resten av teamet (kundansvariga, konsultchef och kandidatansvarig). 

VEM ÄR DU?

För att snabbt lyckas lära dig TNG och kunna leverera krävs att du har en god förståelse för vad som krävs i en lyckad rekryteringsprocess och att du har en tydlig målfokusering. Det är ditt ansvar att vi skapar goda resultat och relationer med kunder och kandidater och du behöver vara strukturerad och bra på att skapa uppföljning och egen kontroll så att ingen förloras på vägen. 

För att komma in i arbetet snabbt krävs det att du har erfarenhet av att genomföra rekryteringar av olika typer av roller från ett bemannings- och rekryteringsföretag. Alternativt har du jobbat som internrekryterare.  Har du dessutom kunskap om search inom rekrytering är det meriterande, då vi inom vissa områden erbjuder även denna tjänst.

Alla lediga jobb