TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Affärschef inom transport till Transdev Göteborg

Är du idag VD eller COO och vill leda leveransen av Transdevs största affär? Vi söker en erfaren ledare till Göteborg!

Gillar du att styra och leda en verksamhet enligt uppsatta mål och affärsplan? Här får du en nyckelroll som affärschef för en av Transdevs största bussaffärer i modern tid. Du kommer att arbeta såväl operativt med driftnära frågor som strategiskt med stort fokus på att öka antalet resenärer.

Vi vill att du tar med dig din tidigare kunskap som affärsområdeschef, COO eller VD till oss på Transdev och bidrar med målstyrning, lönsamhet och tillväxt genom hela affären. Välkommen till Transdev!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Transdev Sverige AB ingår i den internationella koncernen Transdev med verksamhet i 19 länder världen över. Tack vare detta kan vi förena global expertis med lokal erfarenhet och kunskap. Vi erbjuder en riktig utmaning där du får chansen att fortsätta växa som ledare och chef tillsammans med oss.

Transdev satsar på kompetensutveckling och innovation med interna utbildningar och chefsprogram. Det inkluderar givetvis förmåner som flexibelt kontor, friskvårdsbidrag och tjänstepension. 

Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som affärschef för Göteborg ansvarar du för ca: 1 200 medarbetare där majoriteten är kollektivanställda. Då man vunnit en stor upphandling med trafikhuvudmannen Västtrafik pågar nu uppbyggnaden av organisationen för busstrafik så att den kan vara i drift vid avtalsstart december 2020. 

Göteborg tillhör ett av Transdevs tre affärsområden, Affärsområde Syd och du är en av sju affärschefer som rapporterar till chefen för Affärsområde Syd. I rollen kommer du ha en egen ledningsgrupp bestående av ca 10 personer som direktrapporterar till dig. Ledningsgruppen består av bla operativ chef, affärsutvecklare, teknisk chef och HRBP. Du skall agera förebild och säkra efterlevnad av vår värdegrund, HANS.

I rollen har du också ansvar mot externa kontaktytor, som tex intresseorganisationer, kommuner, leverantörer och fackförbund. Du är också talesperson gentemot media rörande frågor om ditt verksamhetsområde.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Transdevs kontor i Göteborg och löpande urval sker så ansök redan idag.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har gedigen kunskap av uppbyggnad och drift av leveransorganisationer för stora avtal, gärna inom transportlösningar eller liknande tjänsteområden. Vi tror att du idag är VD eller operativ chef i en koncern och ansvarar för hela affären, från uppstart till slutleverans. Du har vanan och är duktig på att hantera beslut om tidplaner, leveranser och projekt som kan få stora ekonomiska konsekvenser. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från transportbranschen eller andra branscher med stora entreprenadaffärer. Du har förmodligen också en akademisk examen inom teknik, ekonomi eller motsvarande.

Din tidigare erfarenhet inom en ledande befattning måste vara från en personalintensiv kundnära verksamhet med budget- och resultatansvar. Du har goda kunskaper inom ledarskap, ekonomi, förhandling, arbetsrätt och arbetsmiljö.

Som person är du prestigelös, ödmjuk och har en god samarbetsförmåga då det flesta av dina medarbetare är placerade på olika platser runt om i Göteborg. Du är pragmatisk och realistisk med en inställning att allt går, då du kommer att få bidra mycket operativt. Du har hög integritet och är noggrann och med hög leveransförmåga för att säkerställa att det här viktiga uppdraget blir utfört på allra bästa sätt. 

Alla lediga jobb