TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Affärschef till Merresor i Stockholm

Nu söker vi en driftig Affärschef till Merresor i Stockholm

Känner du dig trygg i din roll som ledare och vill nu testa en ny bransch? Eller har du jobbat med målstyrning och kvalitetsuppföljning i en annan verksamhet och vill ha nya utmaningar? Merresor, ett helägt dotterbolag till Transdev Sverige, söker nu en Affärschef som ska utveckla och driva verksamheten. Du får en viktig roll med ett strategiskt och operativt ansvar för utvecklingen av affärsområdet. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Affärschef på Merresor kommer du till ett bolag som är inne i en expansiv fas med bibehållen lönsamhet och som verkligen satsar på sin personal. Din roll blir central i företagets strävan mot att ständigt förbättra verksamheten och du kommer få stort utrymme att forma din enhet.

Moderbolaget Transdev är ett internationellt bolag som ständigt arbetar med att ligga i framkant vad gäller teknikplattformar, arbetssätt och metodik. De satsar mycket tid och resurser på medarbetarnas kompetensutveckling och erbjuder kompetensutbyte inom gruppen, studiebesök och kurser både inom Sverige och i flera av de andra 20 länderna koncernen verkar i. Det finns även mycket goda möjligheter att på sikt växa inom bolaget, både nationellt och internationellt.

Som Affärschef får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdevs och Merresors värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr deras vardag och du kommer bli en viktig del i det arbetet. 

6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Affärsområdet Merresor är inne i en uppbyggnad/utvecklingsfas där flera enheter och områden slås samman under varumärket Merresor. Detta innebär att vi söker en person med dokumenterad erfarenhet av organisations och affärsutveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten startar så fort rätt person kan vara på plats. Du utgår ifrån vårt kontor i Sollentuna och resor i tjänsten kommer att förekomma. Tjänsten tillhör affärsområdet Merresor och du kommer att rapportera till VD Merresor.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har dokumenterade goda ledaregenskaper och kan hantera olika typer av ledarskap beroende på personal och situation. Du har tidigare haft budget- och resultatansvar i personalintensiva kundnära verksamheter och drivs av att nå dina uppsatta mål. Du är van vid att arbeta mot tidsfrister och är korrekt, strukturerad och ansvarsfull. Du känner dig också bekväm att fatta beslut och är lösningsorienterad när du arbetar. Du har en god förståelse av säljprocessen och driver affären framåt.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från transportbranschen eller andra branscher med stora entreprenadaffärer. Du har förmodligen också en akademisk examen inom teknik, ekonomi eller motsvarande.

Som person är du en genomförare som har ett starkt inre driv. Du är trygg i dig själv och kan skapa nödvändiga processer och rutiner vid behov.  Då man träffar och samarbetar med många olika personer både internt och externt så tror vi att du har en hög social förmåga och är en representativ person i alla situationer. 

Alla lediga jobb