TNG
Affärschef till Transdev i Stockholm

Affärschef till Transdev i Stockholm

Nu söker vi en Affärschef till Transdev med placering i Märsta

Arbetsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-22
6 v semester 6 v semester
Flextid Flextid
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Hendrik Christiansson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker vi en Affärschef till Transdev med placering i Märsta

Känner du dig trygg i din roll som ledare och vill nu testa en ny bransch? Har du jobbat med målstyrning och kvalitetsuppföljning i en större verksamhet och vill ha nya utmaningar? Transdev söker nu en Affärschef med helhetsansvar för Stockholm Nord, välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Affärschef på Transdev kommer du till ett internationellt bolag som är inne i en expansiv fas med bibehållen god lönsamhet och som verkligen satsar på sin personal. Din roll blir central i företagets strävan mot att ständigt förbättra verksamheten och du kommer få stort utrymme att formera din enhet.

Transdev arbetar ständigt med att ligga i framkant vad gäller teknikplattformar, arbetssätt och metodik. De satsar mycket tid och resurser på medarbetarnas kompetensutveckling och erbjuder kompetensutbyte inom gruppen, studiebesök och kurser både inom Sverige och i flera av de andra 20 länderna koncernen verkar i. Det finns även mycket goda möjligheter att på sikt växa inom bolaget, både nationellt och internationellt.

Som Affärschef får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett mobilitetsföretag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar samt för att öka användandet av kollektivtrafik. Transdevs värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr deras vardag och du kommer bli en viktig del i det arbetet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din huvuduppgift som Affärschef blir att ansvara för att nå uppställda mål om lönsamhet och tillväxt för Stockholm Nord samt att medarbetarna inom ditt distrikt följer avtal, lagar och föreskrifter. Du har fullt ekonomiskt resultatansvar och till din hjälp har du enhetschefer, servicechef, driftschef samt affärs- och trafikutvecklare utöver de cirka 400 medarbetare som utgör distriktet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar även:

  • Utveckling och uppföljning av befintliga avtal, kontakter och förhandlingar med kunder och leverantörer samt trafikhuvudmän
  • Medverka vid nykundsbearbetning och i anbudsprocessen
  • Ansvarig för att säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöarbetet uppfyller gällande riktlinjer och områdenas långsiktiga strategi
  • Samarbeta och koordinera enhetschefer samt nätverka med andra affärschefer inom Transdev
  • Vara en förebild och säkra efterlevnad av värdegrund, regler, centralt fastställda arbetssätt riktlinjer och policys
  • Vara en talesperson gentemot media rörande frågor om affärens verksamhetsområde
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten startar så fort rätt person kan vara på plats. Du utgår ifrån vår bussdepå i Märsta varvat med interna möten på vårt huvudkontor i Bromma och externa möten med kommunen och trafikförvaltningen. Du rapporterar till Affärsområdeschefen Buss Sverige.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har god erfarenhet som chef och kan hantera olika typer av ledarskap beroende på personal och situation. Du har tidigare haft budget- och resultatansvar i personalintensiva kundnära verksamheter och drivs av att nå dina uppsatta mål. Du har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljöuppföljning samt budget- och prognosarbete.

Som person är du duktig på att prioritera och delegera samt är uthållig vid förändringsprocesser. Du klarar av att snabbt kunna skifta fokus från att till exempel driva förhandlingar med Trafikförvaltningen till att följa upp arbetsmiljön för mekanikerna.

 

TNG Tech

TNG Tech

Transdev ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill. Vi förenar människor och knyter samman samhällen. Det gör vi genom att driva persontrafik och skapa integrerade transportlösningar över hela världen. Dagligen möjliggör vi över 10 miljoner miljövänliga, effektiva och smidiga resor. Det är vi stolta över. Vi eftersträvar långsiktiga partnerskap med trafikmyndigheter och företag, samt en strävan mot de säkraste och mest innovativa transportlösningarna. Vi är ett engagerat team som hjälper människor genom att möjliggöra mobilitet. Vår vision är ett samhälle där alla - alltid och överallt - ska ha tillgång till de bästa transportlösningarna. Transdev Sverige ingår i den internationella koncernen Transdev med verksamhet i 19 länder världen över. Tack vare detta kan vi förena global expertis med lokal erfarenhet och kunskap. Inom Transdev finns ett stort engagemang för att skapa en säker och modern persontrafik anpassad efter de lokala behoven. Företaget deltar i en rad olika utvecklings- och forskningsprojekt och driver även egna projekt för att utveckla framtidens kollektivtrafik. Välkommen ombord på ”vår resa – inspirerad av dig”.

Arbetsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-22
Hendrik Christiansson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Fätvägen 2, arlandastad